2777
2789
عنوان

چ قرصی بخوریم نمیریم ولی بستری بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 38 پست
بعداز غذا میل کنید چربی سوزه چربی غذا جذب بدن نمیشهقبلش بخورین فشارتون میوفته توش نمک بزنیدراه حل ای ...

چیکار به چربی دارم

میخواهم بیهوش بشم از این دنیا برم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
با هم ۷-۸تا بیزاکودیل بخورولی قول نمیدم نمیری

ن نمیخورم بستری داره؟

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بده دکتر میفهمه ابروت میره تو بیمارستان  دختر عمه من این کار کرد با یه آزمایش فهمیدن چی خورده و چقدر خورده. دکتره خیلی باهاش بد رفتاری کرد خجالت کشید

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
نمی کشه که راه حل برا کشتن ندادمفشار میوفته فقط

فقط خواستم یه ساعتم باشه تو این دنیا نباشم😔

ممنونم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
فقط خواستم یه ساعتم باشه تو این دنیا نباشم😔ممنونم

وقت کردی بد نیست

پیشنهاد می کنم کلیپ های ویدا با پیمان ادیداس رو تو یوتیوب ببین بلاگر جفتشون فوت کردم ولی ویدا خودکشی کرده متوجه میشی با چی

و حرف اخرشم بغل کسی بوده خورده بوده گفت پشیمون شدم من نمی خوام بمیرم نجاتم بده

وقت کردی بد نیستپیشنهاد می کنم کلیپ های ویدا با پیمان ادیداس رو تو یوتیوب ببین بلاگر جفتشون فوت کردم ...

میدونم😔

ممنونم از لطف تون