2777
2789
عنوان

ولی واقعا سوره بقره خیلی حرفا برا گفتن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 42 پست
چقدر خوبه که ب دین عمل کنیم و انسان خوبی باشیم،تو این چند روز چه کسایی از دنیا ناگهانی رفتن ک باورم ...

خداوند بخشنده و مهربان هست اگر توبه کنیم می بخشه ! خیلی سخته رعایت کردن تک تک چیزایی ک خدا میخاد تمرین و تلاش میخاد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر خدا خیرت بده

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
خداوند بخشنده و مهربان هست اگر توبه کنیم می بخشه ! خیلی سخته رعایت کردن تک تک چیزایی ک خدا میخاد تمر ...

توبه ی چی وقتی دوباره تکرار گناه کنم،اگه خدا بنده ی مخلص میخاد که باید صدیق باشیم

میدونم توبه رو هم نمیبخشه.چون توبه کردم و گریه گفتم به من نگاهی کن ولی...

دلت رو صاف کن گرفتاری هامون رو ب نفع ما چیده 💔 هیچکس نمی‌دونه که هدف خدا از دادن سختی و مشکلات چیه مسبب خودمونیم یا حکمت و تقدیر

دلت رو صاف کن گرفتاری هامون رو ب نفع ما چیده 💔 هیچکس نمی‌دونه که هدف خدا از دادن سختی و مشکلات چیه ...

امید دارم وقتی مُرده ام روسیاه نشم،دوست عزیز پرونده پر گناهه خیلی ناامیدم شب و روز بفکر قبر و مرگ . یه شب خوابگاه گذاشتنم درون قبرو دیدم که خیلی وحشت زده شدم خواب عجیبی عین حقیقت تمام حس خفگی سختی و تنگی خاک ریختن رومو حس کردم امیدارم ببخشه منو

امید دارم وقتی مُرده ام روسیاه نشم،دوست عزیز پرونده پر گناهه خیلی ناامیدم شب و روز بفکر قبر و مرگ . ...

هممون ترس قبر رو داریم ولی روح ما دیگه تو این جسم نیس دراومده جسم بی جان و بی ارزش رو برای این خاک میکنن تا ارواح سرگردان و یا اجنه نتونن وارد جسممون بشن

چون ما چهار عنصره هستیم

حتی قبر هم ب نفع ماست 

هممون ترس قبر رو داریم ولی روح ما دیگه تو این جسم نیس دراومده جسم بی جان و بی ارزش رو برای این خاک م ...

پس چرا همش حرف از عذاب قبر شب اول قبر سختیای داخل قبر میگن،من ک به وحشت افتادم آرامشم از دست دادم خدایا چرا به این دنیا اومدیم که مرگو تجربه کنیم از اونور جهنم لعنتی

پس چرا همش حرف از عذاب قبر شب اول قبر سختیای داخل قبر میگن،من ک به وحشت افتادم آرامشم از دست دادم خد ...

هدف خدا از خلق ما فکر می‌کنم فقط این باشه 

ما رو متفاوت تر از جن و انس و فرشته ها خلق کرده

فرشته ها همیشه دارن عبادت میکنن ستایش میکنن عظمت خدا رو

آدم و حوا رو خلق کرد یک مانع گذاشت واسشون اونا گول خوردن

چون از اطاعت خدا سرپیچی کردن فرستادشون زمین ک براشون عذاب باشه توبه کردن و برگشتن ( فوت کردن)

ما انسان هام قرآن رو داریم باید انس بگیریم چون پیامبر قرآن رو آورد کلام خدا رو بخونیم بهش عمل کنیم 

سرپیچی از کلام خدا باعث عذاب میشه

عذاب و فشار قبر رو واقعا نمی‌دونم چرا برامون در نظر گرفته

ولی مثل اینکه هدف فقط بندگی هس از زمانی ک بدونیم گناه چیه فساد چیه ربا زنا فحشا 

حق الناس رعایت کردن سخت تر از حق الله هست

ولی خدا خیلی مهربونه با اینکه این زندگی خیلی سخته

برای ماها سخت تر از زمان پیامبر هس ما محرک زیاد داریم همین گوشی هم وقتتو میگیره عمری ک میتونی قرآن بخونی رو مثلا یا ب یه فقیر غذا بدی سر همین ب فنا میدی

این برداشت منه شایدم کلا غلطه

هدف خدا از خلق ما فکر می‌کنم فقط این باشه ما رو متفاوت تر از جن و انس و فرشته ها خلق کردهفرشته ها هم ...

چی بگیم،هر کسی یه تفصیری از این زندگی لعنتی و اون دنیای لعنتی داره خسته ایم همش ترس استرس اضطراب از قبر و اون دنیا مگه میشه گناه نکرد چرا اصلا گناه رو خلق کرد؟ چرا انسانو آفرید؟،چرا حالا خدا طلبکاره؟ چرا مجازات هر گناهی اونهمه عذاب علیم رو در نظر گرفته؟ چرا و هزاران چرای دیگه؟