2777
2789
عنوان

رقصمو دیده اومده خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متنو خوندی عزیزم؟گفتم وایساده نگاه کرده ؟ اولا ک این اقا معلم مدرسه پایینی ما هستن ک پنجرشون هست تتو ...

که اینطوور 

حالا اشکال نداره تقصیر تو نیست که

خودش مگه چند سالشه میدونی؟

منم موضوعتو دیدم خندم گرفت😂🤦‍♀️خبب مگه دختراهم معلمشون مرد میتونه باشه؟کلاس چندمی؟یعنی خوشش اومده ...

و اینکه بله مقطع دبیرستان بیشتر دبیرا مردن ما دبیر فیزیک و ریاضیمون مرده

وای نگوووو قلبم میگیره درد یاد اون لحظه میوفتم

وای وای چقدر مثل منی انقدر حساسم رو همچی 

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
مرسی عزیزم از حس خوبت و اینکه قضاوت نکردی

عزیزدلم کاری نکردم که ما حق قضاوت کردن کسیو نداریم

توی این موضوعات اینجا تاپیک بزنی انرژی منفی که بهت میدم صد برابر انرژی مثبتی هست که باید بدن🫂

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

چه جالب خانوم من 17 سالمه...

سن اون زیاده

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

عه منطقه ی ما میگفتن کلا ممنوعه حتی مدیرمون رفت یه معلم فیزیک مرد بیاره نتونست اجازشو ندادن

حالا شاید منطقه به منطقه فرق کنه

معلم وایساده شما رو نگاه کرده تا جایی که پسندیده برای خواستگاری؟!!توی مدرسه دخترونه اگر بدونن جایی ب ...

لا اله الی الله ...

به ولله قسم اگ یه درصد دروغ میگم واگذارم ب خدا میفهمی ؟ مگر درگیری ذهنی دارم بشینم داستان بسازم؟

آره درست میگن ما هم داشتیم استاد مرد...واسه فیزیک بود و شیمی و فارسی

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

بخدا هر کی این تاپیکو میخونه به امام حسین قسم دروغ نیست 

من راهنمایی خواستم یکم اروم شم 

من اون اقا برام مهم نیست این ک فکر بدی نکنه در موردم مهمه بخدا