2777
2789

من دوبار جنین کاشتم ک منفی شد،خواستم برا بار سوم انتقال بدم ک دکتر گفت هیستروسکوپی بکن،ینی چجوریخ

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید میپرسم مشکلت چی بود آی وی اف کردی؟؟ منم تو همین مسیرم متاسفانه🥺

نگران نباش ماهایی که تو مسیر ناباروری هستیم دیگه حسابی پوست کلفت شدیم .... من اینستا دیدم بلاگره انجام داد گفت بی هوش میکنن رحم رو یه خراش میدن که درصد موفقیت بیشتر بشه بعدش یکم درد داری ولی خب به هدف فکر کن ان شاالله به زودی نتیجه بگیری

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
آره من کردم اصلا درد وترس نداره شبیه پاپ اسمیر دردش که بازم میگم درد نداره

سرپایی عملش یا چجوری،بعدش باردار شدی؟

ببخشید میپرسم مشکلت چی بود آی وی اف کردی؟؟ منم تو همین مسیرم متاسفانه🥺نگران نباش ماهایی که تو مسیر ...

خواستم توضیح بدم دیدم کامل گفتی

من قبل از بارداری دومم(سال۹۷)یهو افتادم به خونریزی که قطع نمیشد۱۸روز خونریزی داشتم چشمام جایی نمی‌دید مث چی لاغری ضعیف شدم وقتی رفتم سونو آندومتر خیلی ضخیم بود و دکتر گفت باید سریع هیستروسکپی بشم لایه های دیواره رحمم ووتراشید پر ازمیوم بود به قول شما خراش هم داد چون ۵سال با آی یو آی و آی وی اف هم باردار نمی‌شدم

ماه بعد از هیستروسکپی بهم دارو داد گفت برو اقدام که خدا بچه دومم و بهم داد و مشکل میوم حل شد البته دکترم گفت رحمت میوم سازه

هیستروسکپی هیچ دردی نداره چون بیهوشی بعدشم چند روز مثل درد پریود داری عوضش رحمت و لوله هات تمیز و آماده میشن

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

ببخشید میپرسم مشکلت چی بود آی وی اف کردی؟؟ منم تو همین مسیرم متاسفانه🥺نگران نباش ماهایی که تو مسیر ...

عزیزم من تنبلی تخمدان دارم شوهرمم اسپرمش ضعیفه ،چون دوبار ای وی اف کردم نتیجه نداد رفتم پیش یه دکتر دیگه ک جنین هامم انتقال بدم ب ی مرکز دیگع دکترش گفت باید هیسترسکوپی کنی

سرپایی عملش یا چجوری،بعدش باردار شدی؟

اصلا عمل نیست  گلم مثل معاینه تو مطب با یه دستگاه که دوربین داره وارد بدنت میکنه یکم نمونه بر میداره همین کلا ۳ دقیقه هم نمیشه  اصلا نترس هیچی نیست

خواستم توضیح بدم دیدم کامل گفتیمن قبل از بارداری دومم(سال۹۷)یهو افتادم به خونریزی که قطع نمیشد۱۸روز ...

درسته ان شاالله که هرکی چشم انتظاره خدا بهش بده ...

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
عزیزم من تنبلی تخمدان دارم شوهرمم اسپرمش ضعیفه ،چون دوبار ای وی اف کردم نتیجه نداد رفتم پیش یه دکتر ...

انشاالله نتیجه بگیری به زودی

درسته ان شاالله که هرکی چشم انتظاره خدا بهش بده ...

آمین

مطمئنان میده فقط باید به خدا اعتماد کرد

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40