2777
2789

رفیقم هیچوقت بهم فخر فروشی نمیکنه هروقت چیزی لازم داشته باشم بهم میده

وقتی نامزد بودم خیلی مشکل داشتم همیشه تو درس کمکم میکرد حتی قبلش مدرسه،کارای فنی رشته مون رو واسم انجام میداد

چندسال بعدش وقتی حامله بودم با اینکه نه عروسی نه عقد نه خونش نرفتم چون نتونستم، پول دو گرم طلا واسم هدیه آورد اون زمان خیلی کمک حالم شد

خلاصه اگه مشکلی باشه هیچوقت منو پر نمیکنه بهم امید میده با یه کلمه مثلا خشم الهام یا خداروشکر حل شد بهم قوت قلب میده و هزاران چیز دیگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم و دو تا دوستش. تو عروسی همدیگه، خونه خریدن، ماشین خریدن، مسائل مربوط به بچه ها به شددددت روی همدیگه حساب باز می کنن، برادر با برادرش اینجوری نیست. مثلا شوهرم کرونا گرفته بود دوستش هر روز برامون خرید می کرد، آبمیوه تازه می خرید، داروهاشو می گرفت. هر چی می گفتم فلانی ممنون همین دیروز خرید کردی چیزی نیاز باشه زنگ میزنم میارن، می گفت مگه من مردم غریبه بیاره. جالبه که سالی فقط یکی دو بار دور هم جمع میشن😂

ناخودآگاه داشتیم بهم دیگه آسیب میزدیم...آدمایی که عمیقا بهم نزدیک میشن خیلی نسبت به هم آسیب پذیر میش ...

میفهمم چی میگی 

آدم هرچقدر کسی بیشتر مهم باشه براش بیشترم ازش دلخور میشه 

ولی مگه میشه توضیح داد؟

نه.

و این آسیب می‌زنه

میفهمم چی میگی آدم هرچقدر کسی بیشتر مهم باشه براش بیشترم ازش دلخور میشه ولی مگه میشه توضیح داد؟نه.و ...

توضیح هم میدادیم...ولی خب یه وقتایی همین که مجبوری همش توضیح بدی و توجیه کنی، خسته میشی و میبری.