2777
2789
عنوان

میخوام اقدام کنم برای بچه دومولی خانواده شوهر نمیذارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 94 پست

من خودم تک فرزندی دوست دارم ولی چیکار به بقیه داری شرایط داری و دوست داری بیار

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅

میخوای بچه بیاری بایداطلاع بدی!!چکاریه !درک نمی کنم!باشوهرت بنابرشرایط زندگی ،تصمیم بگیرید بعدسونو ق ...

اطلاع ک نمیدیم ولی مدلشون اینجوریه ک وااای خنگی اگه بچه بیاری از پیرشون ک مادرشوهرمه بگیر تا بچه های نیم وجبیشون ک بچه خواهرشوهرمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر ندارم تک دخترم بله مامانم و خانوادم داداش و پدرمجوری هستن ک من دخترمو در کل روز شاید یک ساعت م ...

جدی؟ یعنی‌مادرت سرحاله میتونه بچه بگیره پس چرا وایسادی؟ نزار اختلاف بچه‌هات زیاد شن

خیلی بچتو دوست دارن؟

نزدیک همید؟

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

خودم و همسرم خیلی بچه دوس داریمولی فامیلای همسرم و خانوادش خیلی پیگیرن و هرکی بچه دوتا سه تا داره مس ...

اگه شرایطشو دارین و دوست دارین چرا که نه بعدا میتونی بازم بچه بیاری و خانواده پرجمعیت میشین همونایی که مسخره میکنن بعدا بچه هاشونوتنها میشن خودشون تنها تر

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
الان باید مثل دو رفیق باشید... واقعا چرا؟ خواهرته دشمن که نیست.

نه دشمنی چیه ؟ دشمنی و حسادت و مشکلی با هم نداریم 

فقط علاقه و ارتباطی نداریم باهم

اتفاقا فوق العاده دختر خوب و موفقی هم هست و منم همیشه براش آرزوی موفقیت دارم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خیلییی واقعاببین واقعا میگم هربار ک مارو میبینن بحث رو میرسونن ب بچه ک یوقت نیارینا فلانی یدونه بچه ...

چقدر بی احساس فامیل شوهر من سر بچه اول دوماه تمام کنارم بودن و مثل پروانه دور بچم مچرخیدن حتی دومی

الان که دوتا پسر دارم مادر شوهرم میگه بیار انشالله دختر بشه خیالم راحت بشه که تو یه همدم داری در پیری