من خودم تک فرزندی دوست دارم ولی چیکار به بقیه داری شرایط داری و دوست داری بیار
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خودم و همسرم خیلی بچه دوس داریمولی فامیلای همسرم و خانوادش خیلی پیگیرن و هرکی بچه دوتا سه تا داره مس ...
اگه شرایطشو دارین و دوست دارین چرا که نه بعدا میتونی بازم بچه بیاری و خانواده پرجمعیت میشین همونایی که مسخره میکنن بعدا بچه هاشونوتنها میشن خودشون تنها تر
تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرایادورکنی به سوی خودکشیده ی خودرایاآواره کنی ماوی داده خودرایابه بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
ببخشید یعنی از این شرایط نمیترسین؟واقعا بچه دوم درآمد بالای ماهی ۱۰۰ تومن میخواد البته هر کی آزاده خودش برای زندگیش تصمیم بگیره فقط نطرات دیگران برام جالبه