2777
2789
عنوان

هوف خوشکلا عجب شوکی بهم وارد شد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 64 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آهاآخه ما شرکتمون همسایه شونه.چندروز پیش بیماراش ریخته بودن بهم می خواستن زنگ بزنن پلیس ۱۱۰

تاپیک قبلیم ینفر میگفتم یه اقای اصفهانی دیگه بدون مدرک مشاوره میداده

مشاور من تحصیلیه

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡

۷۰ درصد همینن

الان وقته مشاور عوض کردن نیس مجبوری 

من دوستمم همین بود تهشم با طرف رف تو رابطه پشت کنکورع تجربی هم بود ولی خب ...

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

نمیدونم ولی مشخصه خیلی بزرگتره ازم

تقریبی بگو

اخه اینیم که من گفتم هم بالای سی سالشه ولی با بچه ها میپره دیگه به قصد سواستفاده

تاپیک قبلیم ینفر میگفتم یه اقای اصفهانی دیگه بدون مدرک مشاوره میدادهمشاور من تحصیلیه

اینم همکارش مدرک نداره

کیلینیک کسا

ولی خیلیا میرن پیششون

ولی هیشکی هم راضی نیست و مجبورن دوره هاشون تکمیل شه. داروهاشونم یه حالت اعتیادی داره

۷۰ درصد همیننالان وقته مشاور عوض کردن نیس مجبوری من دوستمم همین بود تهشم با طرف رف تو رابطه پشت کنکو ...

اوکیه پس فقط مدیریت میکنم دیگه

واقعا تاسف اوره

من گفتم این دیگه دانشجو نیست و حتما ادمه ولی مشخص شد اشتباه میکردم😂