2777
2789
عنوان

شوهرم ازنظرجنسی سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 10215 بازدید | 244 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر مردی اونقدری انرژی نداره که هر روز انجام بده مخصوصا با این وضعیت اقتصادی و گرونی.بدبختا اونقدرخست ...

چرا هنوزم خیلیا هستن اگر اقا ناتوانی نداشته باشه بالاخره هرکسی بعد شام با یکی دوساعت خواب انرژیش ریکاوری میشه

منم تمایل بالاستوای یک عده نریزندسرمچون یکبار تو دوران حدایی ماز زندگی خراب شدهو محروم شدن از همین غ ...

عذر میخام ارگاسم ابشاری یا همون زیاد چرا تاحالا برای من پیش نیومده؟

برای رسیدن منو عشقم به هم اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🙏🏻

قرص چی ت.خیری؟

یا تاخیری یا واسه نعوظ.اخه شوهرم بیشتر وقتا حتی بدون اینکه به چیزی فک کنه نعوظو داره بعد من مشکوک شدم بعد رفتم پرسیدم گفتن اگه نداشته باشه غیرطبیعیه

منم تمایل بالاستوای یک عده نریزندسرمچون یکبار تو دوران حدایی ماز زندگی خراب شدهو محروم شدن از همین غ ...

من این موضوع کل موضوعات زندگیموتحت شعاع قرارمیده وباشوهرم سرسنگین میشم 

من مامان بابام بعد۳۰سال زندگی الان هرهفته رابطشون پابرجاست 

من هرشب هم باشه اوکیم شوهرم بالینکه دوران عقدروزی تایه بارهم بودالان بزوراونم تورودربایسی🥲نمیدونم ا ...

برای یک زن یا دختر جدید 

هوسی میشن

که بحثش مفصله

زن و دختر بلانسبت ج ن..

زن جدا شده خوب هم فراون

امان از زن جدا شده خودش بخاطر خیانت جدا شده 

ومیره میان وعده مرد متاهل زن بچه دار میشه

یا دختر خرابی کع  فقط دنبال پول و سکس

خوشگلی باش خووو 

برو با مرد و پسر مجرد 

نه مرد متاهل

کلا اون مردها هم از همون  زنها یا همون دخترها

اعتماد به نفس میگرن

هرکجا  هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 
یا تاخیری یا واسه نعوظ.اخه شوهرم بیشتر وقتا حتی بدون اینکه به چیزی فک کنه نعوظو داره بعد من مشکوک شد ...

اه پس طبیعیه؟

برای رسیدن منو عشقم به هم اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🙏🏻

من این موضوع کل موضوعات زندگیموتحت شعاع قرارمیده وباشوهرم سرسنگین میشم من مامان بابام بعد۳۰سال زندگی ...

بله

میل شون

منظورم بود

عذر میخام ارگاسم ابشاری یا همون زیاد چرا تاحالا برای من پیش نیومده؟

جآش نبست خلاص ش 

برای من تابحال ترشحی بوده