2777
2789

صد در صد بالاتر میره

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی همین ماه یا نزدیک عید

نزدیک به عید  احتمالا برای ولنتاین میره بالا و عید دباره بالاتر 

زمان تحویل ماشینای ۱۴۰۴ میاد درحد ۳۰۰ تومن پایین و ماشینارو ک تحویل گرفتن دباره سر ب فلک🙂

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

استارتر الان بخر که پایین هم اگر بیاد موقته و شما ضرر نمیکنی

سال آینده طلا سر به فلک می‌کشه اینطور که مشخصه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

استارتر الان بخر که پایین هم اگر بیاد موقته و شما ضرر نمیکنیسال آینده طلا سر به فلک می‌کشه اینطور که ...

میخاستم همینو بگم

الان بخرم

صد در صد بخر چون بیاد پاینم درحد ۵۰ تومن ۲۰ تومن ولی دباره بیشتر میشه  اصلا طلا پایین نمیاد ب هیچ وجه بالاترم میره الان بخر اونم اگ تونستی بدون اجرت

نزدیک به عید احتمالا برای ولنتاین میره بالا و عید دباره بالاتر زمان تحویل ماشینای ۱۴۰۴ میاد درحد ۳۰ ...

ماشین گرون میشه؟

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!
ماشین گرون میشه؟

ن عزیزم ماشین گرون نمیشه فعلا تحویل ماشین های قرعه کشی اون زمان چون همه طلا میفروشن واس ماشین طلارو میادن‌ پایین ماشینارو ک تحویل دادن طلا باز میره بالا

این که سال دیگه میره بالا رو مطمئنین؟؟

والا تجربه ۳۰ سال زندگیم توی این مملکت اینه که هیچی پایین نمیاد و همیشه بالا می‌ره 

ترامپ و کمبود و...هم تاثیر داره 

طلا ضرر ندارد گلی ، دلار نخر ولی طلا بخر

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎