2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودش پیش دوستش مونده خونه نداره بزور بعد سالها طلاق گرفته یتیمه فقط خواهر برادر داشت ک اونام پشتشو ...

برو پیش مامانت تو و مامانت باهم کار کنید اجاره کنید یه جارو

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

زر و تو زدی که تو تاپیک کسی که اومده ناراحتی شو ابراز میکنه مزه می‌ریزی حالا این فرصت و بهت میدم که ...

فک نکنم گوه خوریش به تو اومده باشه

هرکاری دلم میخواد میکنم به افراد فضولی مثل تو هیج ربطی نداره

من ازش معذرت خواهیم کردم 

منم بهت وقت میدم دکمتو بزنی گمشی

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

گفتم که خونه دوستش مونده

فعلا خودتم تنها برو پیش مامانت خونن دوستش باهم کار کنید پول جمع کنید یه جارو که اجاره کردین خواهر وبرادرتم ببرین تو این مدتم خواهرت خیلی بچه نیست بگو اوضاع رو مدیریت کنه 

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

من یبار داشتم آجی کوچیکمو دعوا میکردم سره درس و امتحاناش کلی چیزش گفتم بعد رفتم برم تو حموم یهو صداش ...

اگه بابام بفهمه که در خوته برو داداشم قفل کردم اینبار همه مون میکشه تاپیک ها سه تا قبلی گفتم

😶عججججب🤑

اره شربت متادون

ای خدا... دهن ب دهنش نزارین عقل درست حسابی نداره جانم ب ارامش خودتو خواهر برادرت فکر کن.. این کباب لعنتی چیه این وسط ی پلویی عدسی سیب زمینی درست کن خیلی پدری کرده براش کبابم سیخ میزنین کوفت خورد..ببخشیدا خیلی معذرت میخوام سرم درد گرفن

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
فک نکنم گوه خوریش به تو اومده باشههرکاری دلم میخواد میکنم به افراد فضولی مثل تو هیج ربطی ندارهمن ازش ...

به من که نمیاد قطعا همینطوره ولی تو حسابی میاد ..پس گه بخور که تا دهنتو باز کردی فهمیدم ب هر کی نیاد به تو حسابی میاد 😀دیگه جوابتم نمی دم که هرچی خواستی بخوری. راحت باشی

کاش زودتر بمیره از شرش راحت بشید عزیزم. راهش فقط همینه

آمین 

برای ما که مرد اما خیلی دیر

روزای آخر مث چی التماس می‌کرد و گفتم حلال نمیکنم

با خواهر برادرام جنازش و از مین بلند کردیم که بازم بدهکارمون باشه و هنوزم با اینکه زندگی خوبی دارم کمبود ها رهام نمیکنه

هرجا که محبت پدر دختری میبینم از تو داغون میشم

حتی دخترم و شوهرم که خوبیشون قوت قلبمه

گاهی تو خلوت برای روزای بچگی خودم خواهر برادرام حق حق گریه میکنم

مادرمم یه سنگ دل که فقط تو این دنیا همه چی و برا خودش میخواد 

خدا ازشون نگذره من نمیگذرم از روزای کودکی و نوجوانی که تباه شد

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️