2777
2789
عنوان

کسایی که با همسرتون دوست بودید

1223 بازدید | 111 پست

و بعد ازدواج کردید

آیا همسرتون نسبت بهتون شکاک بود بعد از ازدواج؟ تو یه تاپیک دیدم گفته بودن اگه کسی با یه پسر دوست شه و باهاش ازدواج کنه اون پسر نسبت بهش شکاک میشه و همش میزنه تو سرش که اگه ادم درستی بودی با من دوست نمیشدی

ممنون میشم راهنمایی کنید

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برا من ک نبود 

چون همه چیزی ک ت گذشته ام اتفاق افتاده بود رو از زبون خودم شنیده و هر کسی پشت سرم بد بگه اهمیتی نمیده

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

نه والا شکاک نیس.عین ماه میمونه اخلاقش همه چیشبعضیا ذاتش شکاکه

ممنون عزیزم

نگران بودم نکنه واقعا چنین چیزی وجود داشته باشه

البته ادمی که شکاک باشه اگه باهاش دوست هم نباشی و سنتی هم ازدواج کنی اون بازم شک داره

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

کسی که شکاکه نوعی بیماری داره 

ربطی به ازدواجِ دوستی یا ازدواج سنتی نداره 

من سال ۸۳با همسرم دوست شدم 

سال ۸۵ازدواج کردیم 

هیییچ موقع و هیییچ روزی شکی به من نداشته نداره و نخواهد داشت

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

برای من که نشده 

ولی برام دعا کنید باردار هستمو بشدت از همسرم بدم میاد حتی از لباساش که تو کشو هست من تو شهر غریبم فقط شوهرمو دارم از بارداری حتی پشیمون شدم دعام کنید خدا بهم صبری بده بتونم دوام بیارم