2777
2789
عنوان

چرا انقد عادت دارین دل بشکنین

193 بازدید | 15 پست

من اشتباه کردم  ...یه تاپیک زدم فقط حال مردم خوب شه همین ...

از عنوانشو تا متنشو طنز نوشتم 

گفتم ی ذره حال مردم خوب شه فقط 

همه میان با چن تا جوک بی مزه حال مردم خوب نمیشه .... قیمت طلا گرانه فلا و بهمان 

الان خانوم از من انتظار داری بیام طلا و دلارو ارزون کنم ؟ 

بخدا قصدم خیر بود گفتم مردم بیان دوتا چیز خنده دار بگن  

دیگ ول نمی کنن شدن ی پا روانشناس

خیلی بده دل شکستن خیلی ..

اگ میدونین میشه بگین چطور لغو کاربری بزنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 

خودتو ناراحت نکن 

من خوندم تاپیک تونو 

خیلی هم جالب بود 

اگر تازه وارد هستین اتمسفر سایت همینه 

کلا هم تو زندگی سخت نگیر 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

گلی اینجا فضاش همینه 

هرچی بگی یک چیزی از توش در میارن که با استارتر بجنگن

بیخیال این حرفا شو دختر

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

موافقم. من تاپیک زدم که اطلاعات و تجربیات خودم درمورد ویروس اچ پی وی به اشتراک بزارم . یک نفر اومد کلی فحش داد آخرم فحش ناموسی داد و رفت. 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

بعضیا فقط بلدن چرت بگن ولشون کن

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

این عنقا رو ول کن 

اینارو بفرستی بهشت هم میگن چرا نهر عسلش نزدیک خونه ما نیست. کارشون فقط غر و غر و غره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

من آمپول ملیتاید خریدم 5 کیلو کم کردم در یک ماه . اما انواع آمپول لاغری ها ساکسندا ، ویکتوزا، ویکیتاید، ماسیزا ، مونجارو بود ، 

سا یتشون به اسم darmanestan بود اما شمارشونم میزارم که خواستین بخرین 09335554425  چون به من خیلی راهنمایی خوبی کردن تجهیزات پزشکی و پخش داروخانه هست من مشتری ثابت شدم چون دیابت دارم

عزیزم خودتو ناراحت نکن من خوندم تاپیک تونو خیلی هم جالب بود اگر تازه وارد هستین اتمسفر سایت همینه کل ...

خب اگ راضی نیستن نظر نزارن تاپیک ک فراوونه

خب اگ راضی نیستن نظر نزارن تاپیک ک فراوونه

درسته 

اما اینکه متوجه این موضوع بشن سخته 

به هر حال دیگه هیچوقت نگین من اشتباه کردم 

بخاطر نظر و حرف دیگران

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤