2777
2789
اره احتمالا ولی برن بپرسن بانک دیگه پیدا کنن شاید سریع تر کارشون راه افتاد

اخه همه کاراشونو تو این بانک‌کردن بانک‌ دیگ برن باید باز اون کارا اداریو کنن؟

🍎 🎀 𝗜 𝗴𝗼𝘁 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶 𝘄𝗮𝗻𝘁 🎀 🍎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ینی بعد اینک کارای بانکیو کردین هفت ماه سول کشید بریزن حساب😳پچطور میگن ده روز بعد مبدن

وام ازدواج میدن عزیزم 

ولی باید تو نوبت باشین چند ماه ...قبلا اگر یه آشنا تو بانک داشتی دو روزه می‌تونست وام ازدواج یا ودیعه مسکن یا فرزند آوری رو برات بگیره 

دولت جدید این امکان رو برداشته و اجازه نمیده پارتی بازی بشه همه باید برن تو نوبت 

همسر من رییس بانک هست برام گفت 

من دو روز پیش برا همسرم رو ریختن به حسابش بعد یک سال و چهار ماه انتظار که بالاخره هفته پیش اسممون در اومد 

منو هنوز کارای بانکیش رو تکمیل نکردم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
آخه استرس گرفتم فهمیدم آشنا هست کاربری من می‌دونه این لعنتی هم که حذف نشده عصبی شدم

اوه اوه تاپیکتو خوندم هین هر کی بوده صددرصد آشناس وگرنه کی یادشه تو دوسال پیش چی گفتی...!!

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
اخه همه کاراشونو تو این بانک‌کردن بانک‌ دیگ برن باید باز اون کارا اداریو کنن؟

اره ولی طول نمیکشه کار خاصی نداره

اگه براشون بعد عید فرقی نمیکنه صبر کنن 

من آبجیم میخواست جهیزیه‌ش رو کامل کنه و قیمتا روز به روز اضافه میشد 

قبل عید وام رو گرفت و به دردش خورد واقعا 

وام ازدواج میدن عزیزم ولی باید تو نوبت باشین چند ماه ...قبلا اگر یه آشنا تو بانک داشتی دو روزه می‌تو ...

همسرت نمبتونه کمک کنه مالشونو زود بریزن

من دو روز پیش برا همسرم رو ریختن به حسابش بعد یک سال و چهار ماه انتظار که بالاخره هفته پیش اسممون در ...

وای بعد یک ساللل😳😳😳چ بانکی هستین

نه دیگه 😅😅😅قبلا میشد الان دیگه به هیچ عنوان نمیشه

چطور میخوایم‌زندگی کنیم اونی ک تازه ازدواج کرده بدون خونه با این اوضاع بدبهت میشن🥲

چطور میخوایم‌زندگی کنیم اونی ک تازه ازدواج کرده بدون خونه با این اوضاع بدبهت میشن🥲

😓😓😓

مثلا دختر خواهر شوهرم عقد کرده تیرماه 

هنوز وام ازدواجشو ندادن میخواد جهیزیشو تکمیل کنه 

روز به روزم قیمتا داره می‌ره بالاتر