2777
2789
عنوان

بین دانشگاه دولتی و ازاد موندم

194 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها 

من رشته مهندسی دانشگاه دولتی ی شهر دیگ میخونم 

ازدواج کردم ک ازدواج باعث شد دو ترم جا بمونم 

از وقتی ک رفتم خونه خودم  واقعا رفت و امد وخوابگاهو و اینک جا موندم از بقیه دوستام خیلی زجرم میده نمیتونم دیگ اونجا ادامه بدم 

واسه همین تصمیم گرفتم کاردانیمو بگیرم بیام دانشگاه ازاد شهر خوردم کارشناسیمو بگیرم  

خانوادم مخالفن خیلی اذیتم میکنن ک ن مدرک ازاد معتبر نیست و تو ازمونا اولویت دولتیه مدرکش بهتره و اینا ..از ی طرف شهریه دانشگاه ازاد واقعا سنگینع من نمیدونم چیکار کنم 😓

از لحاط مدرک فرقی با هم ندارن

مهم مهارت و دانشته

بقیه موارد خودت باید ببینی مثل شهریه و رفت و آمد اینا

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توی هیچ ازمونی اولویت دانشگاه دولتی وجود نداره. فقط داشتن مدرک مهمه. خانوادتون توی اوایل سال های ۶۰ و ۷۰ موندن.

اگه مشکل مالی نداری ازاد برو همه ش رو.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

تو استخدامی ها زمان مصاحبه نوع دانشگاه تو نظر مصاحبه کننده ها تاثیر مثبت داره

درواقع ممکنه زمانی که امتیازات برابر باشه این مساله بشه برگ برنده شما

اینکه عده ای با قاطعیت میگن نههههه ازاد و سراسری هیچ فرقی نداره رو باور نکن

البته اگه بحث پارتی رو فاکتور بگیریم. با وجود پارتی یه پیام نوری قطعا از یه دانشگاه تهرانی شرایط بهتری خواهد داشت

تو استخدامی ها زمان مصاحبه نوع دانشگاه تو نظر مصاحبه کننده ها تاثیر مثبت دارهدرواقع ممکنه زمانی که ا ...

شما شغلتون چیه؟

من امسال ۱۶ سال شغلیم هست

هم دولتی کار کردم  نیروی رسمی با رتبه ۱۴ بودم

هم خصوصی.الانم خودم کار فرما هستم.

برای من فقط مهارت مهمه ، و سابقه

هرجای هم کار کردم هیچکس نگفت مدرکت برای کجاست.

چون مدرک میره بایگانی ، پروسه استخدام های کشوری، مثل کنکور هست.ازمون و مصاحبه، شرایط برابر جژ پارتی

میشه اونی ک بهتر بتونه خودشو پرزنت کنه در مصاحبه حضوری.

چیزی ک تجربه کردم این بوده

شما هم بگید توی اداره شما واقعا ملاک هست کدام دانشگاه باشید؟

💕

شما شغلتون چیه؟من امسال ۱۶ سال شغلیم هستهم دولتی کار کردم نیروی رسمی با رتبه ۱۴ بودمهم خصوصی.الانم ...

کارمند رسمی دادگستری

درحال حاضر دانشجوی دوره دکتری 

دو مقطع قبلی هم سراسری (کارشناسی شهرستان اما تیپ ۱- ارشد تهران)

قطعا بدون اطلاعات و تجربه صحبت نمیکنم عزیزم

متاسفانه عزیزان دانشگاه ازاد همیشه گارد دارن رو این صحبت ها

اما واقعا به حال من فرقی داره مگه!؟ صرفا خواستم کمکی کنم به عزیزی که اول راه هست

منم صحبت های شمارو خیلی شنیده بودم قبلا و صرفا بخاطر علاقه خودم دانشگاه سراسری رو دوست داشتم اما واقعیت در گزینش و مصاحبه ها خیلی متفاوت از این حرفاست. دیدم و تجربه کردم

البته اینم بگم صرفا درباره خودم حرف نمیزنم. این تجربه شامل برادرم. دوتا خواهرم. و چندنفر از اقوام نزدیکم هست

الان مدرک من و شما و بقیه مهم نیست چون گرفتیم و تموم شده

یه بنده خدایی که تازه اول راه هست رو باید درست راهنمایی کنیم

فارغ از بحث تعصب روی دانشگاه خودمون😊

کارمند رسمی دادگستریدرحال حاضر دانشجوی دوره دکتری دو مقطع قبلی هم سراسری (کارشناسی شهرستان اما تیپ ۱ ...

بحث تعصب نیست

مال پدرم نیست ک دانشگاه😂

بحث چیزی هست ک دیدم در بزرگتزین سازمان دولتی ک مشغول بودم و بعدها در محیط های مختلف

چون منم در شرایطم مشابه  استارتر بودم 

خیلی اون زمان غصه خوردم.بعد دیدم همش حرف تا واقعیت.

از سازمان هم اومدم بیرون دائما مشغول بودم

یکی هم از من نپرسید مدرکت برای کجاست.

در سه سال گذشته هم 

من  و کسی ک دانشگاه دولتی درس خونده

ک در رشته ما دانشگاه  تاپی هست، همکار هستیم

حقوق و مزایای من بیشتره چون من رزومه قوی تری دارم

و سابقه کار، ولی ایشون چون فکر کرده فقط مهمه مدرکش سراسری باشه، بیخیال سابقه و‌رزومه شده.حرفی ک خودش میزنه

ک تصورش اشتباه بوده.

انشاالله ک حرف شما درست باشه و استارتر بعدها بیان تاپیک اپدیت کنن ک جایی برای مدرک سراسری بهشون پوئن خاصی تعلق گرفته و از پیشنهاد شما راضی هستن🌹

💕