2777
2789
عنوان

دعوای منو نامزدم سر گل نخریدن با اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه شما جای من بودید چه واکنشی نشون میدادید؟

من برخلاف بقیه که گفتن درکش میکردی و چرا گفتی و ..... 

معتقدم خوب کردی گفتی، به نظرم میتونست یه شاخه گل ارزون اصلا در حد ۱۰۰ تومن بخره یا اصلا اگه نخواست بخره همونجا میگفت دلم میخواست یه دست گل بزرگ و خوشگل بگیرم الان ولی فعلا نمیتونم بعدا جبران میکنم و.... همین گفتنه خودش کلی ارزش داشت و احتمالا تو خودت هم دیگه نمیذاشتی چیزی بخره اصلا

مردها فکر و دیدگاهشون به مسائل مثل ما زن‌ها عمیق نیس.حالا نمیدونم قیمت کتاب چقدر بوده ولی شاید فکر کرده تو به خاطر بی پول بودنش از گل نخریدن ناراحت نمیشی و کتاب خریده تا بعدا گل بخره.نامزدت مرد پنهان‌کار و کلک‌بازی نیس چون اگه اینجوری بود بعدا پنهان از تو میومد کتاب میخرید و به تو میگفت پول ندارم

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

عزیزم این چیزا زمانی قشنگه که خود طرفت بخواد بخره یا شرایطش جور باشه 

بهرحال اینجوری التماس و گدایی و عنوان کردنش اصلا قشنگ نیست 

حالا گل نخرن چه اتفاقی می افته تو گرونی

بالاخره خودش ی ملاحظاتی داشته موکول کرده به بعد

قطعا حق داری میتونست در حد یه شاخه گل کوچیک بخره 

اینکه بهش فهموندی اشتباه کرده کار درستیه

ولی خیلی ملایم بهشم میگفتی که بفهمه دلخوری این تاثیرش بیشتر بود بنظرم

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

خانوم باسیاست همون لحظه میگه وای چقدر این گل خوشگلههه

دلم میخوااد

همین

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏