2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نذر میکنن پسر باشه اسمشو محمد بذارن

😣بازم مسئله جنسیت

مسی‌من‌غروب‌کرد| تا دلت میخواد لایک    کنریپ  بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که.   نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود

یعنی الان اگه دختر باشه میخوای با نذر جنسیتش عوض شه؟😐با معجزه هم تغییرجنسیت اتفاق نمیفته

عزیزم فک کنم ایشون در حال اقدامه وگرنه اگه حاملست و نذر میکنه اسم بزاره محمد جنسیت عوض شه خدا شفاش بده 

میشه دعا کنی منم حاجت روا بشم

انشالا عزیزم شمام برا من دعاکن من این مرحله ک شما هستی رو گذروندم حالا توفکر کارپیداکردن شوهرمم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
انشالا عزیزم شمام برا من دعاکن من این مرحله ک شما هستی رو گذروندم حالا توفکر کارپیداکردن شوهرمم

الهی بحق قرآن جوری برات معجزه بشه که اشک شوق بریزی❤️🫂

من ها شکست ؛ تا من شدم !

یه شماره تماسی چیزی بدین اینجا نمیشه ادم حاجت روا شد نذرشو بده شما انجام بدین براش..

بله نمیشه اعتماد کرد 

من نمیتونم شماره بدم 

بزنید امامزاده سید سلطان محمد رودان هرمزگان 

براتون میاره شما تولیتش رو بگیرید واسه خوده امامزاده واریز کنید .

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....