2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 117728 بازدید | 1234 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خواهرم چون مادرم خیلی دوسش داره(: 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

ب خاهرملطفا نریزین سرمخیلی شوهرش پولدارع لوکس ترین ماشین طلا و جواهراتلباس های مارکمنم شوهرم گدا

چقدر مثل منید شما

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

عروس عمم یه خواهر داره قیافش معمولیه به شدت هم بی ادب و بی اعصابه یه محله داغون هم زندگی میکنند بعد یه اقایی باهاش ازدواج کرده که توی اروپا زندگی میکنه 

پسره از خودش خیلی بزرگتره خونه و ماشین ایناهم نداره ولی خب اینکه دختره میتونه بره اروپا زندگی کنه حسودیم میشه 😁

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

یه دوستی داشتم خیییییلی خوشگل و پولدار بود! قبلا به اون حسودیم میشد. بعد که فهمیدم پولشو چجوری بدست ...

افرین منم خیلی برام پیش اومده توهمین تاپیک نوشتم که به یکی که تازه ازدواج کرده و شوهرش اروپا زندگی میکنه و قراره اینم بره حسودیم میشه

ولی خب بعدا فهمیدم شوهرش ۴۰ سالشه اونجا تو کارخونه کار میکنه ایرانم خانوادش وضع مالی خوبی ندارن خودشم تو اون سن نه خونه داره نه ماشین ادم فقط ظاهرو میبینه 

ولی خب بازم به اروپا رفتنش حسودیم میشه 😐

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚