هنوز شمارمو داره چون همکاربم میگه به چشم همکار ولی خب ....
حالا الآن گه گداری حرف میزنیم پیام میده و... ی بار هست ی بار نیست ی سری شرایط پیش اومد نسبت بهم بی اعتماد شدیم حالا هم میگه نمیدونم مثل قبل بشه شرایط که بخوایم ادامه بدیم و اوکی بشیم دوباره که برا ازدواج پا پیش بزارم منم گفتم پس نباش .گفت همش میخوای خدافزی کنی بری این شرایط سخته و سرد هستیم ی مدت ولی تلاش میکنیم ببینیم درست میشه ولی خب نمیدونم چی کنم تقصیر من بود بیشترش که خراب شد به نظرم حالا هم نمیدونم چی میشه و چی کنم گاهی حس میکنم از اول هم دوسم نداشت یا کلا آدممزخرفیه نمیدونم چیکار کنم باهاش بازی روانی میکنه باهام انگار
کاش درگیر نمیشدم
متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻♀️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بله چاره ای نیست مگه خودش نگفت یه مدت وقت بگذار برای این گفتم که بعد حسرت نخوری بگی کاش زمان بیشتری ...
آره منم حرفم همینه مرسی که درککردب واقن منظورمو گرفتی الآن منم نمیدونم همین وقت بزارم یا نه گفت پیام بمون پات میمونم ولی نمیدونم خیلیی سرده ی وقتایی حتی حس میکنم داره باهام بازی روانی میکنه
متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻♀️