2777
2789
عنوان

بیاین خواستگاری که تو‌آب نمک گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 42 پست
خودت فکر کن از الان که باید عاشقانه برخورد کنه این طور رفتار می کنه بعد چی میشه منطقی تصمیم بگیر بش ...

گفت به خاطر بی اعتمادیا سردی به وجود اومده نمیتونم مثل قبل باشم باهات آره منم نمیتونم مثل قبل باشم باهاش هرچند من نمیخواستمش از اول 

گفت اذیتت نمیکنم اگر نمی‌خوای زمان بزاری که درست بشه

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

ببین باهاش حرف زدم اتفاقا باهاش کامل نشستم ی شب حرف زدم گفتم میخوام دو کلوم منطقی صحبت کنیم .ترسید گ ...

ریشه سرد شدن رو پیدا کن 

ببین چی پیش اومد که سرد شد 

شاید هم مغروره 

میخواد محبت و .....

از سمت شما باشه 

حالا تا عید هم صبر کن 

ببین چی میشه 

ولی نمیتونم فراموشش کنم و ......

این حرفها رو بگذار کنار 

اگه قسمت هم  نشدین

کنار بیا و غصه نخور 

ان شاءالله يه مورد بهتر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ریشه سرد شدن رو پیدا کن ببین چی پیش اومد که سرد شد شاید هم مغروره میخواد محبت و .....از سمت شما باشه ...

یعنی تا عید صحبت کنم باهاش میگی؟

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

ریشه سرد شدن رو پیدا کن ببین چی پیش اومد که سرد شد شاید هم مغروره میخواد محبت و .....از سمت شما باشه ...

چون ی ماه دیگم تولدشه

متاسفانه آره مغروره یا خودشیفته حتی

بله چاره ای نیست مگه خودش نگفت یه مدت وقت بگذار برای این گفتم که بعد حسرت نخوری بگی کاش زمان بیشتری ...

آره منم حرفم همینه مرسی که درک‌کردب واقن منظورمو گرفتی الآن منم نمی‌دونم همین وقت بزارم یا نه گفت پیام بمون پات میمونم ولی نمی‌دونم خیلیی سرده ی وقتایی حتی حس میکنم داره باهام بازی روانی میکنه

می دونم چی میگی 

بی اعتنایی خیلی سخته 

در واقع حرصت گرفته ازش

ولی باز نمیخوای رهاش کنی 

و  البته  شاید اون هم این رو متوجه شده که بهش تعلق خاطر پیدا کردی 

و داره اذیتت  می کنه 

که خودت مجبور بشی 

جدا بشی ازش 

آدم ها خیلی پیچیده ان 

معلوم نیست تو سرش چی میگذره 

ولی لطفاً 

اگه خواستی جدا بشی 

خیلی ریلکس باش 

به خدا 

ارزش غصه و ناراحتی نداره 

می دونم چی میگی بی اعتنایی خیلی سخته در واقع حرصت گرفته ازش ولی باز نمیخوای رهاش کنی و البته شاید ...

نه واقن ناراحت نیستم الآن شبیه کسیم که باهاش بازی روانی شده و بلاتکلیفه 

نه واقن ناراحت نیستم الآن شبیه کسیم که باهاش بازی روانی شده و بلاتکلیفه

خودت شرایط رو سبک و سنگین کن 

اگه می دونی تا عید فایده نداره صبر کنی 

شماره ش رو حذف کن و تمام

فقط این رو بدون 

هیچ چیزی ارزش این رو نداره 

که عزت نفست رو از بین ببری 

خودت شرایط رو سبک و سنگین کن اگه می دونی تا عید فایده نداره صبر کنی شماره ش رو حذف کن و تمام فقط این ...

نه واقن نداره و نمیخوامم عزت نفسم خراب بشه 

ازین میترسم بخوام الکی همینجوری منتظر بمونم هیچی به هیچی نه پیامی نه چیزی ولی خب خودم حلش میکنم ممنون از راهنماییت گل شبت بخیر