2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا کسی مثل من نیست

210 بازدید | 51 پست

من نمیدونم چرا اصلا حس میکنم هدف زندگی ازدواج و پارتنر و دوست پسر و رل و  اینا نیست حس میکنم چیز چرتیه نمیدونم چرا  هیچ وقت تمایلی به این کارا نداشتم و ندارم همه هم سنای من اگر فرصتش پیش بیاد میرن سراغش یا دوست پسر و پارتنر دارن  من اصلا دلم نمیخواد خدایی حس میکنم اصلا از کسی خوشم نمیاد یا عشق برام یه چیز مسخره اس نه کراش زدم تو عمرم تابحال نه از کسی تعریف کردم که خوشم میاد حس میکنم قرار نیست تا آخر عمرم ازدواج کنم حالا همه میاید میگید وایی بخاطر سنته یا زوده یا نظرت عوض میشه 

۳ تا ادم بیشتر تو عمرم از من خوششون نیومده که سه تاشونو رد کردم یکی دیگه اشون داشتم عاشقش میشدم ولی گفتم نه بریز دور بازم رد کردم

همه تا سن من حداقل مثلا گفتن از این خوشمون میاد من اصلا یبارم تمایل نشون ندادم چه به جنس موافقم چه مخالف که نگین حالا با پسرا کاری نداره یه وقتی....

بچه ام نیستم ۱۸ سالمه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم چیزای دیگه ای برات ملاکه مثل اعتماد و کمک در مواقع لازم و... شاید اصلا رو کمک هیچکس نتونستی حساب کنی درسته؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
عزیزم چیزای دیگه ای برات ملاکه مثل اعتماد و کمک در مواقع لازم و... شاید اصلا رو کمک هیچکس نتونستی حس ...

حقیقتا ارهه وقتی یکی بهم میگه دوستت دارم سریع احساس نا امنی میکنم کمتر مورد اعتماد تره انگار برام تا آدمی که تو روم میگه ازت متنقرم 

جدی سرنوشت این ادما چطور شده ؟؟

تو نسل ما همه ایتجور بودن اصلا چنین چیزهایی مطرح نبود همه مثل خودت

اگر تو نسل خودتون میگید اره واقعا زیاد دیدم نمیشه به همه نسبت داد ولی چون تا یک سنی الویتشون یک چیز دیگه بوده تمرکزشون روی اینجور چیزهد نبوده خیلی موفق شدن

منم ۱۹ سالمه با یکی هستم که صدبار خواستم برم با جون خودش تهدیدم کرده خیلیم دوسم داره و واسه خاستگاری میخاد بیاد ولی هر بار من مانع میشم

انتظار دارم یه پسر بهتر و در سطح خانواده خودم برای ازدواج انتخاب کنم . خیلی بده این اوضاع خیلییییی

احساس میکنم واقعا تو سن بدی هستیم که اصن نمیدونیم داریم چیکار میکنیم

تو منی یا من توعم🤣🤣منم هیچ حسی ندارم😂😂

وایی چند سالته؟؟ 

اصلا واقعا هر کیو دیدم باهاش حرف زدم می‌گفت منم مثل خوتنم نمیدونم تهش باز هفته بعد یادش رفته بود می‌گفت وایی چقد فلانی کراشه😂😑

منم ۱۹ سالمه با یکی هستم که صدبار خواستم برم با جون خودش تهدیدم کرده خیلیم دوسم داره و واسه خاستگاری ...

بهت حق میدم ردش کنی 

ولی من اصلا دلم نمیخوام کسیو پیدا کنم حقیقتا یا انتخاب کنم نمیدونم چرا 

تو نسل ما همه ایتجور بودن اصلا چنین چیزهایی مطرح نبود همه مثل خودتاگر تو نسل خودتون میگید اره واقعا ...

یعنی ادمای مثل من تهش موفق میشن؟؟ واقعا این چیزا مزخرفه؟؟

حقیقتا ارهه وقتی یکی بهم میگه دوستت دارم سریع احساس نا امنی میکنم کمتر مورد اعتماد تره انگار برام تا ...

شاید حس میکنی میخواد ازت منفعت طلبی کنه و اون خود واقعی و قشنگتو نمیخواد ببینه و فقط از ظاهر گفته 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن