2777
2789
دگه قانون دستکاری نکن طبق این قانون اگرکسی به زوروتهدیدواردملک دیگری بشه ربطی به زن واینکه مرداجازه ...

دقیقا همینه 

یعنی شما میگی همسایتون میتونه بیاد بشینه تو خونتون و بیرون نره ؟ یعنی جرمی براش نیست بابا بیخیال شما مریضید

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزی نداره

خدا لعنت کنه مردایی رو که آه ندارن با ناله سودا کنن بعد ادعا شون ماتحت خر رو پاره کرده

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
این قانون برام بیار مردمیتونه همسرشوازملکش بیرون کنه

ولش کن چرا اعصابت خورد این آدما میکنی ارزش نداره.

خودش بمن گفته هری بعد رفته توتاپیک من نی نی یار تگ کرده ک این بمن گفته هری جنگ و دعوا درست کنه🤣🤣🤣🤣

خوددرگیری داره ولش کن باهاش همکلام نشو.

ولش کن این خود درگیری مزمن داره

تو برو با شوهرت که با دوست دختر قدیمیش در ارتباطه والا زندگیتون پر از شلم شوربا هست اومدید گیر میدید اینجا پاچه اینو اونو میگیرید خب از سرکوچتون بیرون نرفتی تقصیری نداری دنیا رو ندیدی چهار نفر تو جمع آدم ندیدی که اینا رو مطلع باشی بخاطر همین بیخیالت میشم 

درگیری مزمن من ندارم از روی تاپیک هات مشخصه که روی خوش زندگی رو کی نمیبینه بیخیال نمیخام اذیتت کنم ولی حق توهین نداری سری بعدی یه چیزی میگم که تا یه هفته گریه کنی

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

بر اساس ماده 694 قانون مجازات اسلامی ( تعزیرات ) هرکسی به زور تو ملک دیگری زندگی بکنه جرمش سه ماه تا ...

شمابرای قانون اجازه میده مرد زوجه  بیرون کنه بیارنه قانون ورودبدون اجازه به ملک رو اینادوقانون جداهستن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دقیقا همینه یعنی شما میگی همسایتون میتونه بیاد بشینه تو خونتون و بیرون نره ؟ یعنی جرمی براش نیست باب ...

مریض توهستی که فرق همسروهمسایه نمیدونی   

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ولش کن چرا اعصابت خورد این آدما میکنی ارزش نداره.خودش بمن گفته هری بعد رفته توتاپیک من نی نی یار تگ ...

چشم 

شمابرای قانون اجازه میده مرد زوجه بیرون کنه بیارنه قانون ورودبدون اجازه به ملک رو اینادوقانون جداهس ...

واقعا الان انتظار داری توی قانون اینو بنویسن ؟ 

شبیه اینه که بگی من دزد رو میزنم پاش میشکنه و خب کارم قانونیه چون اومده تو ملکم

ولی قانون میگه باید دیه بدی و تو حق زدنش رو نداشتی

الان اینو توی قانون نوشتن ؟

بیخیال

روی من ریپلی نزن اشتباه من این بود که فکر میکردم ارزش دارید صحبت میکردم و راهنمایی میکردم 

برو شوهرت وقتی عین سگ انداختت بیرون شکایت کن به پلیس ببین اونجا پشت تلفن فقط بهت میخندن 

مریض توهستی که فرق همسروهمسایه نمیدونی

مریضی که نمیدونی توی قانون ناز تورو نمیکشن چون همسر کسی هستی قانون برای همه یکسانه میخاد بابات باشه میخاد همسرت باشه احمق

مریضی که نمیدونی توی قانون ناز تورو نمیکشن چون همسر کسی هستی قانون برای همه یکسانه میخاد بابات باشه ...

@niniyar_1    

@niniyar_3   لطفارسیدگی کنید.این کاربربه همه توهین میکنه وراهنمایی اشتباه حالاکه باقانون بهش ثابت کردم  شروع کردبه توهین  

تو برو با شوهرت که با دوست دختر قدیمیش در ارتباطه والا زندگیتون پر از شلم شوربا هست اومدید گیر میدید ...

واقعن چطور دلت اومد اینارو بهش بگی ی ادم چقد باید سنگدل باشه ک از ناراحتی ی زن دیگ کیف کنه متاسفم واس شمایی ک تحصیلاتم دارین مثلن 

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌