چند شب پیش که باز یادم اومدهلش دادممحکم مشت زد تو سرم و کوفتم به دیوار
عزیزم راهش این نیست همسر شما اصلا شما رو محق نمی دونه چون اصلا درکی از خواسته ت نداره هر چی لجبازی کنی اون بدتر میکنه اگه میخوای زندگی کنی باید فراموش کنی و گرنه اینطوری فقط به روح و روان خودت و اون بچه هایی که دلیل موندنت هستن ضربه میزنی
من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ولی خدا شاهدهکه زن داداشش زنگ زدهچون کلا بی حیاس و کرم داره من ناراحتم چرا این پا داده
چی بگم اگه کلا همین یکبار بوده فکر کن یه لحظه خون به مغز ناقصش نرسیده یه غلطی کرده بگذر و اگه گذشت کردی دیگه هی تکرارش نکن. وقتایی که یادت میاد بشین با تمام حرص هرررچی به ذهنت میاد رو کاغذ بنویس بعد آتیش بزن خاکسترش رو به باد بده. یا وقتایی که حالت بد میشه یه بالش بردار. با تمام قدرت بهش ضربه بزن و حرصت رو خالی کن.برو تو یه بیابون با تمام قدرت جییییغ بزن تا تخلیه شی. برای ارامشت دعا میکنم عزیزم،🌈
من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰