2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه چقدرررررررررررر وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 10678 بازدید | 243 پست

سلام عزیزم نمیدونم حالت بهتر میکنم یا بدتر

نمیدونم حرفم خوبه یا بد عزیزم ولی واقعا هیچ راهی نیست؟ نمیخوایی یه دکتر دیگه بری؟ تخمک اهدایی بگیری چی نمیشه؟ اصلا نشد تخمک اهدایی بگیر با رحم اجاره ای نمیشه عزیزم؟؟؟ 

منم همین فکر رو میکردم این فامیلمون هم میگن یک زن کاملا موفق هست ، هم با اعتماد به نفس هم با استعد ...

اصلا بچه با سفر مگه قابل مقایسه ست من موندم من یه حیوون خونگی دارم خیلی ناز و بغلیه میگم کاش بچه رو هم تجربه کنم

من مست ابد باشم، نی مست ز باغ و رز

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه همسرم نه کسی دیگه اذیتم نمیکنه فقط و فقط خودم از تنهایی آینده میترسم و اینکه چه جوری این همه سال ...

توی صحبتات یکی در میون در مورد تنهایی حرف می‌زنی ، مشکل نداشتن بچه نیست که تو رو به سمت افسردگی برده مشکلت اختلال تنهاییه 

تنهایی توی ذهن تو یه تعریف غلو شده داره به نظر میرسه یه اختلال باشه بیشتر تا یه احساس طبیعی 

بری تراپی بهت کمک میشه که این احساس تنهایی رو به سمت نرمال شدن ببری 

واقعیت اینه که بچه قرار نیست تو رو از تنهایی در بیاره پدر مادر من چهار تا بچه دارن که هیچ کدوم توی شهر مامانم اینا نیستن حتی همه توی یه شهر هم نیستیم که بگیم مامانم اینا میتونن بیان پشیمون هر کدوم یه جا هستیم 

بچه قرار نیست تنهایی والد رو پر کنه 

وقتی یه چیزی توی ذهنت شکل اختلال به خودش بگیره اونو از سن کم درست از وقتی که این اختلال شکل میگیره به طرق مختلف تجربه ش می‌کنی احتمالا این احساس تنهایی رو اگر نمیتونستی دوست پیدا کنی یا توی ازدواجت یا وقتی توی کودکی مادرت ترکت میکرد و.... هم تجربه میکردی و از این احساس تنهایی یک سره داری آسیب میخوری حالا هم شکل آسیب شده بچه ولی ریشه ش توی کودکبه اینو باید به کمک تراپی از توی ذهنت حلش کنی اون وقت احساسات نسبت به موضوع بچه دار هم شدن به سطح نرمال میرسه و به پذیرش می‌رسی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

خودتون نمیخواین نگران پیری و تنهایی نیستین تا پیری چجوری سر میکنی

واااا مرگ و پیری یباره نترس از حال لذت ببر شما اگر بچه رو میاری که پیری به دردت بخوره سخت در اشتباهی بچه های این دوره به پیری پدرو مادر میبرنشون سالمندان شما روی خودت و توانایی هات کار کن تا پیر که شدی اونقدر پول داشته باشی که بتونی پرستار بگیری در کنار خودت 

ما یکی از اقواممون که خیلی آدم متمول و پولداریه بچه دار نشدن ۹۰سالشون بود فوت کردن تا ۹۰سالگی تمام کشورهارو گشتن و لذت برن میگفتن اصلن پشیمون نیستن بچه دار نشدن همه زندگی که بچه نیست خب منم دوسدارم ولی خدا نخاسته چکار کنم زندگی جریان داره دختر بیخیال

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم

استارتر من بچه دارم و همه کار براش،میکنم و آرزوم سلامتیش هست ولی ولی اصلا وابدا برای روزهای پیری و ت ...

قربون لطف و محبتت عزیزم ممنونم بابا قلب مهربونت چشم حتما

شما هیچوقت نمیتونی متوجه بشی من چی میگم چون دوتا دختر داری هیچوقت هیچوقت

درست میگی میگم من با وجود ۲ تا بچه انقدر ذهنم درگیره و از حرف های اطرافیانم دلم میشکنه که مدام سرکوفت میزنن باور کن هر زندگی چالش خودشو داره برای شما قطعا سختتره ایشاالله خدا یه راه جلوی پات بذاره

عزیزم من سی سالمه، از بیست سالگی دوس نداشتم بچه داشته باشم.گفتم ازدواج کنم بزرگتر بشم بهتر میشه.نشد.الان بیشتر متنفرم از بچه.اول ازدواجم باردار شدم ناخواسته که نتونستم هیچ جوره نگهش دارم.بارداری خیلی سخت بود.خیلی عشق میخواست تحمل کردن اون حالت.من عشقشو اصلا نداشتم.حس میکردم داره جونمو میگیره روز به روز. الان روزی هزاااار بار خداروشکر میکنم که بچه ندارم.از تصور بچه داشتن اشکم در میاد. مخصوصا وقتی میبینم خانوما چقدر شکسته میشن بعد بچه.و چقدر زندگیشون تمام و کمال صرف بچه میشه.و دیگه عملا هیچ کاری نمیشه کرد.من نمیخوام اینطور باشم.نمیخوام یه روز از فشار بچه داری به خودکشی فکر کنم مثل خیلی خانومای همین سایت. بعدم که بزرگ میشه میره مهاجرت میکنه یا میگه منو چرا زاییدی.پس به خدا چیزی نیست که ادم بخواد غصه ی نداشتنشو بخوره.سگ و گربه والا بهتره

من خیلی فکر کردم قبل بارداری ک ادما چرا باید بچه دار شن؟

چرا باید ی موجود جدید بیارن تو دنیا عجیب غریب؟

اک کسی پست منو میخونه دوست دارم جواب بدین

هدف تون از بچه دار شدن چیه؟ چرا بچه میارین با چ دیدگاهی 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم کسایی که بچه ندارن بخدا خودشون ناامیدترینن تاپیک من اونارو نمیتونه بدتر کنه. درضمن شرایط من فر ...

م ۳۹ سالمه ۹ساله ازدواج کردم یکبار آی وی اف کردم منفی شد مشکل از منه. خب من اتفاقا برعکس شما معتقدم که بچه چیزی جز رنج نیست اما مردم و فامیل و خانواده القا کردن ک کسی ک بچه نداره بدبخته بخدا اینطور نیست، من زندگیمو دارم کارمو دارم هروقت دلم بخواد هرجا دلم بخواد میرم، گاهی ناراحت میشم ازاینکه فامیل و خانواده شوهر ترحم میکنن یا تیکه میندازن وگرنه خود بچه نداشتن برای من اتفاقا نه تنها وحشتناک نیست بلکه حس خوبی دارم،ی مقطعی بعداز منفی شدن آی وی اف اینجو نوشتم هیچ رنجی بالاتراز بچه دار نشدن نیست ولی الان میگم چقدر احمق بودم ، اگر به من باشه و همسرم دست از سرم برداره من هررررررگز برای درمان نخواهم رفت.ما آسایشی داریم ک یه زن بچه دار نداره، اعصاب راحت،بچه بیاریم تا اخر عمر باید نگرانش باشیم چ بهتر ک خدا بمن بچه نداد

عزیزم  من 8ساله ازدواج کردم 34سالمه نه من و نه همسرم هیچ مشکلی نداریم یک بارم برای بارداری اقدام نکردیم با همسرم تصمیم گرفتیم از زندگی لذت ببریم بجای اینکه مسؤلیت  یه موجود بی گناه و به عهده بگیریم شاید نتونیم درست تربیتش کنم و تا آخر عمر در قبالش مسؤلیت  داشته باشیم.جالبه بدونی دختر عموم هم تازه ازدواج کرده از همسر کتابا و محضری تعهد گرفته که بچه دار نشن.چرا فکر میکنی همه چیز زندگی بچه دار شدن از این لاک بیا بیرون دنیا رو یه جور دیگه ببین

م ۳۹ سالمه ۹ساله ازدواج کردم یکبار آی وی اف کردم منفی شد مشکل از منه. خب من اتفاقا برعکس شما معتقدم ...

موافقم با شما و ارزو دارم منم مطمئن بشم یه روز که بچه دار نخواهم شد که دیگه استرس بارداری و روش های مزخرف جلوگیری رو نداشته باشم…