2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه چقدرررررررررررر وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 10425 بازدید | 242 پست
چه عقل خوبی ...ازهمه چیز می افتی تا میتونی لذت ببر ..بچه آوردم نه خودم لذت میبرم نه طفلی پسرم

خیلی ها مثل شما هستن

اما توی جامعه ها والدین مخصثصا مادرها اگر در مورد پشیمونی یا مشکلاتشون در رابطه با بچه دار شدن حرف بزنن سریع انگ ناشکری و نامهربونی میخورن، برای همین اکثرا در موردش حرف نمیزنن

ببین این حال بدت فقط مختص میشه به افکار خودت در مورد بچه نداشتن یا نه؟؟؟مثلا همسرت چی اون طرز فکرش چ ...

نه همسرم نه کسی دیگه اذیتم نمیکنه فقط و فقط خودم از تنهایی آینده میترسم و اینکه چه جوری این همه سال رو تنهایی بگذرونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شبو روزم خلاصه شده تو نبود بچه همش گریه همش سردرد همش افکار خودکشی حال بلند شدن ندارم تهش هم به خودک ...

بچه دار هم بشی اگر هدف زندگیت رو بچه قرار بدی هم به خودت اسیب میزنی هم بچه 

روی رشد خودت تمرکز کن، سفر کن، کلاس های مختلف برو، یه ساز یاد بگیر، ادبیات و موسیقی و فیلم رو حرفه ای دنبال کن

در مورد پیری و تنهایی هم باید بدونی دوره ای که بچه عصای دست و عامل رفع تنهایی بود خیلی وقته گذشته

بچه دارها هم باید بذای سالمندیشون برنامه داشته باشن، نمیشه روی بچه برای رفع تنهایی یا مراقبت حساب کرد

ممنون که داخل تاپیکم که پر از ناامیدی و حال بده جملاتی میگین که ببشتر و بدتر منو از آینده بترسونه و ...

سلام اسی، اول از همه بدون نا امید شیطانه.  خودتو نباز، زندگی پستی بلندی خیییلی زیاد داره.  ما تا چند سال خودمون بچه نمی‌خواستیم و اصلا فکر نمیکردم آنقدر وخیم باشه اوضاع... 

بعد چندسال اینور اونور رفتن فهمیدم شوهرم اسپرم صفره.   گفتن یزد یه دکتری هست درمان میکنه، پاشدیم رفتیم اونجا،گفتن کمه کم باید سه ماه اینجا باشین، هر روز هم یه روالی داشتن باید میرفتیم مطب و تا غروب اونجا بودیم...    هزینه بالای درمان، آزمایش های پی در پی... استرس محیط و خیلی عوامل دیگه حال منو بد کرده بود، به حدی بد که اسممو پرسیدن بیمارستان گفتم یاد ندارم

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
من بیشتر بخاطر آسیب های کودکی ونوجوانی از طرف خانوادم وناکامی های بشدت زیاد تو اکثر اهدافم

موفق باشی عزیزم شوهرت هم با تو همسو و همنظره یعنی منظورم اینه تصمیم قطعی جفت تون هست 

ما حدود شش سال میگذره حتی یکبار اقدام نداشتیم مشکلی هم نداریم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
خیلی ها مثل شما هستناما توی جامعه ها والدین مخصثصا مادرها اگر در مورد پشیمونی یا مشکلاتشون در رابطه ...

آفرین بخدا الان منتظربودم بریزن سرم ناشکری فلانی ..به خدا بحث اینا نیس ...خب نه پسرم لذت میبره نه من ..من غصه شو میخورم .نه راحت مسافرت میتونم برم .نه مهمونی ..میگم نکنه الان .اِرژیش برگرده ..نکنه قندش بره بالا .بنده خدا پسرم .عروسی میره شیرینی میبینه نمیتونه بخوره خب بچس دلش میخواد نمیتونه بخوره .منم غصه میخورم ..دراین صورت نه من لذت میبرم نه این بچه ..وهزاران ایراد دیگه 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

یکی فامیلامون  چند باره سقط کرده  بچه هاش نمیمونن 

یع بار گفتم فعلا  صبر کن  به خودت فرصت بده تفریح کن 

بهم گفت من تمام تفریحات و گردش و سفر و خریدمو توی محردیم رفتم 

ارزوی چیزی ندارم غیر از بچه 

شما هم مثل همونید 🥲

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
سلام اسی، اول از همه بدون نا امید شیطانه. خودتو نباز، زندگی پستی بلندی خیییلی زیاد داره. ما تا چند ...

خیلی ها هم با آزمایش مثبت و بارداری میومدن و شیرینی پخش میکردن و اوضاع اونجا قابل وصف نیست اصلا...    یهو گفتن کرونا اومده و همه جا پر شد از فوتی..  ترس از کرونا، استرس اونجا و هزینه خیییلی بالای اونجا.. حتی بعضیا میگفتن خونه فروختیم تا اینجا هزینه کنیم.‌.  ماشین فروختیم... از کار بی کار شدیم ...   تعداد خیلی بالا و همه پیر و جووون و... 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.