پوستم سبزست معمولیم گاهی سبزه روشن کاهی سبزه تیره ولی اصلا اعتماد بنفس ندارم تو خیابون پسر ببینم رامو کج میکنم یا نگاه کنن همش فک میکنم پیش خودشون میگن سیاهه فلان احساس میکنم بخاطر پوستم کسی خوشش نمیاد ازم یا قبولم نداره پسرای خوشگلو خوشتیپ ک هیچی اصلا نه مغازه این افراد میرم نه رد میشم ازش
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بخدا یه دختره میاد باشگاه ما خیلیییی سبزست بشدت بعد همیشه شلوارک اینا میپوشه خدای اعتماد بنفسه تازه عینکیم هست خوشگلم نیست بگم از اونه فقططططط اعتماد بنفس
لطفاااا کلایک نکنید✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
منم سبزه ام گاهی. سبزه گاهی گندمی چه میشه کرد منم خیلی غصه میخورم ولی تو فکر کنم اعتماد به نفس نداری وگرنه سبزه اون قدر ها بد نیس به هرحال سلیقه ایی تو فکرکن من شوهرم سفید هس این ناراحتم کرده
حال من حال مریضی است که در کشتن او❤️🩹🚑🕳️ درد و درمان و طبیبش همه همدست شدند🤍🕊️