2777
2789
عنوان

میگه پرستار بچه با شوهرت خیانت میکنن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5072 بازدید | 219 پست
بله میگه همه مردا خیانت میکنن یه روزی

خب ممکنه واقعا

شوهر من ۱۲ سال هیچ خطایی نکرد هیچی یعنی همه حتی الآنم میگن خیلی نجیب و چش پاکه ولی بعد دوازده سال دوتا هرزه اومدن سر راهش متاسفانه اونم خطا کرد 

اگه از روز اول یا مجردیش اهل این برنامه ها بود میگفتم آره این اصلا خودش هرز پریده همیشه و کارش اینه ولی واقعا نبود

منم صد سال سیاه نه پرستار بچه راه میدم خونه نه خدمتکار دائم

و هر روزه

شوهر آدم با یکی کنار خیابون خیانت کنه خیلی بهتره تو خونت و بغل گوشت باشه :)

و بله داشتیم که مرده دیپلم بود زنش دکتر با پرستار بچه خیانت کرد !!!!

نه آخی حالا یه ماچ بوده نه

الان ازدواج کردن بچه دارن اون خانم دکتر هم زیر خروارها خاکه 

کارما هم سگ کیه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😑می‌خوام قطع رابطه کنم نمیزاره پیگیره

بابا اگه میبینی خوست نمیاد قطع رابطه کن چیز سختی نیست که مردم از همسرشان جدا میشن رفیق که آنقدر سختی نداره 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
[QUOTE=366874969]نه پیام اسی رو بخون اینجا گفته که رفیقش میگه میام خونتون فلان کار میکنیم فلان جا م ...

واقعا به نظر من هم دلیلی نداره،من متاهلم دوستم مجرده از بچگی درباره همین روزها صحبت میکردیم که میریم خونه ی همدیگه و این چیرها من باید منظور میگرفتم؟چقدر زندگی توی اجتماع پیچیده شده واقعا

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیالِ نابِ من!🌸😍
خب عزیزم شما دوست هستین این همه ایما و اشاره هم منطقی نیست آدم با دوستش راحت حرف میزنه.شما خیلی سخت ...

تاپیک قبلیمو بخون کلا گستاخ حرف میزنه به دور از فکر .... یه حرفیم که گفته باعث شکم بهش شده ..... بهم گفت من دعا نوشتم عشقت بیاد سمت من😐 بعد فکر داره شوخی می‌کنه 

منم صد سال سیاه نه پرستار بچه راه میدم خونه نه خدمتکار دائمو هر روزهشوهر آدم با یکی کنار خیابون خیان ...

🤣🤣🤣🤣🤣 راست میگی کی گفته کارما 

🤣🤣🤣🤣🤣 راست میگی کی گفته کارما

نیست اصلا هر چی بدجنس تر موفق تر 💀

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

تاپیک قبلیمو بخون کلا گستاخ حرف میزنه به دور از فکر .... یه حرفیم که گفته باعث شکم بهش شده ..... بهم ...

واییییی خوب اسی از اول بگووو ما چمیدونستیم فکر کردیم این دختر سالمه 😐

من همینجوری گفتم وگرنه نامزدم مخالفه اصلا بحثم خیانت مردا نیست اون میگه همه آخرش خیانت میکنن من اینج ...

مرد ها پتانسیل خیانت رو دارن بستگی به زن داره چقد عاقلانه رفتار کنه و سیاست داشته باشه. آمار خیانت خیلی بالاست دوستت بی راه نمیگه. تعداد خیلی کمی پسر هست پاک و سالم باشن 

[QUOTE=366874969]نه پیام اسی رو بخون اینجا گفته که رفیقش میگه میام خونتون فلان کار میکنیم فلان جا م ...

شما نباید منو قضاوت کنی من در مورد همین دوست تاپیک زدم گفتم که چه حرفایی رو زده آخرش گفته شوخی کردم بهم یبار با خنده گفت دعا نوشتم عشقت بیاد سمت من

واقعا به نظر من هم دلیلی نداره،من متاهلم دوستم مجرده از بچگی درباره همین روزها صحبت میکردیم که میریم ...

نه ببین اسی میگه رفیقش میگه من دعا گرفتم شوهرت بیاد سمت من 

تو رفیقت اینو بگه باهاش ادامه میدی؟ 

از همون اول گفتم رفیقش آدم خوبی نیست 

تاپیک قبلیمو بخون کلا گستاخ حرف میزنه به دور از فکر .... یه حرفیم که گفته باعث شکم بهش شده ..... بهم ...

به نظر من شوخی بوده شما روی دوستت حساس شدی.دوستت نگفته دعا نوشتم فقط خواسته با اون لفظ متقاعدت کنه.

چندسالته اسی؟

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیالِ نابِ من!🌸😍
واقعا به نظر من هم دلیلی نداره،من متاهلم دوستم مجرده از بچگی درباره همین روزها صحبت میکردیم که میریم ...

این چیزا عادیه نمیدونم چرا اینقد همه چی رو عجیب تعریف میکنن. هر چند به نظرم اشتباهه دختر مجرد بره خونه دوست متاهل