2777
2789
عنوان

میگه پرستار بچه با شوهرت خیانت میکنن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5096 بازدید | 219 پست
منم به دوستم گفتم گرستار نگیره اگر هم گرفت جوون نباشه. الان برا شوهرش نقشه دارم؟؟ چه حرفایی میزنید

نه پیام اسی رو بخون اینجا گفته که 

رفیقش میگه میام خونتون فلان کار میکنیم فلان جا میریم خیلیییی پیگیرمه 

ما واسه این میگیم حواست به رفیقت هم خیلی باشه 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دوستت حرف بدی نزده خواسته بهت هشدار بده شما اگه انقدر حساسی بهتره رابطه ان رو کم کنی وگرنه دوس ...

به دور از ادبه می‌تونه بگه تیز باش!!! انرژی منفی دادن و نحوه بیان غلط اونم اونی که تازه میخواد زندگی تشکیل بده خوب نیست 

نحوه بیان خیلی فرق داره خیلی بده اینجوری گفتن وگرنه من تیزم

خوب اره همون دقیقه باید بهش همینو میگفتی هر نظری رو تند تند نباید بدن 

[QUOTE=366874969]نه پیام اسی رو بخون اینجا گفته که  رفیقش میگه میام خونتون فلان کار میکنیم فلان جا میریم خیلیی ...[/QUOTE

باز هم دلیل نمیشه براش نقشه کشیده باشه. استاتر کلا نرمال نیست گیر داده به دوستش. 

همه ی اونایی که بهشون خیانت بوده احمق بودن؟ گوش هاشون درازه؟ دوستت خواسته چشم و گوشتو باز کنه که تو ...

من همینجوری گفتم وگرنه نامزدم مخالفه اصلا بحثم خیانت مردا نیست اون میگه همه آخرش خیانت میکنن من اینجور منفی بافی دوست ندارم 

به دور از ادبه می‌تونه بگه تیز باش!!! انرژی منفی دادن و نحوه بیان غلط اونم اونی که تازه میخواد زندگی ...

خب عزیزم شما دوست هستین این همه ایما و اشاره هم منطقی نیست آدم با دوستش راحت حرف میزنه.شما خیلی سخت میگیری وگرنه من و دوستم مکالمه مون همینطوره لزومی نبینیم با کنایه صحبت کنیم ربطی به انرژی منفی نداره اگه هم انرژی منفی باشه بهتر از اتفاق بده.سخت نگیر

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیالِ نابِ من!🌸😍
حالا نگفتم و می‌سوزم

ایندفعه که داشت درمورد یچیز سریع نظر میداد بهش بگو که آدم با ملاحظه نصیحت می‌کنه نه که تو هوا یچیز بپرونن 

به دور از ادبه می‌تونه بگه تیز باش!!! انرژی منفی دادن و نحوه بیان غلط اونم اونی که تازه میخواد زندگی ...

همش گفتی من تیزم من تیزم. به نظرم یه دختر تیز کاری نمیکنه که بعدا پشیمون باشه. با عرض پوزش دوستت خیلی از تو تیز تره و حرف عاقلانه ای زده دیگه بستگی به خودت داره به حرفش گوش بدی یا نه