2777
2789
نمیدونن دیگهخیلی عجیبه؟قدیم که این دکترها و وسایل تشخیص طبی پا نگرفته بودن مردم همه سالم بودن و زندگ ...

همون قدیم بوده که طرف تو ۴۰ سالگی میمرده.

توی روستاها چشم عفونت میکرد و کور میشد. چون درمان نمیکردن!! به جاش سرکه میریختن تو حدقه چشم!

طاعون و وبا و هزار تا مرض دیگه که ریشه کن شدن بخاطر دکترا نبودن؟ پیشرفت علم نبوده؟

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

نمیخواد بدیخوب میشه خودش به سن ۱۲_۱۳سالگی که برسهولی زیر نظر روانشناس کودک باشه تا رفتار درست رو آمو ...

من دختر بزرگم ۱۲ سالشه ولی هنوز خوب نشده بلکه بدترم شده اصلن تمرکز نداره ک درسم بخونه ولی ب دختر کوچیکم ریتالین دارم میدم خیلی خوب شده

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علائمش چیه؟

بی قراری

عدم تمرکز و توجه

همین عدم توجه باعث خیلی از مشکلات توی کلاس میشه

توجه نمیکنه مورد شماتت معلم و بعد مادر قرار میگیره

دیکته هاشون غلط املایی نداره که مثلا بجای خان بنویسه خوان. غلط هاش کلمات بدون نقطه و سرکشه

تمام این عصبانیته و فریادها و تنبیهات جسمی مزید بر علت بیماریش مبشه

دخترمنم داشت بردمش دکترومشاوره گفتن اگه داروندی خودتم همراه بچت ازبین میری انقدکه دنبالش میدویدم من حتی تا۷سالگی بغلش میکردم موقع بیرون رفتن  الان کلاس سومه خداروشکرعالی شده

نه عزیزم بهش بده داروهاشو یکی هست از اقوام ما همین مشکل رو داشت بچش چقدر بهش گفتیم داروهای این بچه ر ...

بازم شبیه بچه 10 ساله باشه خوبه

اونهایی که درست درمان نمیشن اکثرا بزهکار میشن چون جذب گروهایی میشن که کارهای هیجانی انجام میدن

چطور یه دفعه این بیش فعالی اینقدر زیاد شد؟؟؟قبلا از این داستان‌ها نبود

هم اتیسم هم بیش فعالی

احتمال میدن که مال داروهای ویتامین و اسیدفولیک غیرضروری و بیش از اندازه ست که توی بارداری تجویز میکنند

چطور یه دفعه این بیش فعالی اینقدر زیاد شد؟؟؟قبلا از این داستان‌ها نبود

همیشع بوده ولی چون بچه ها رو میفرستادن تو کوچه متوجه نمیشدن 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

خوب با بجه های دیگه مقایسه کن ببین واقعا مشکل داره یا نه.... پسر من بیرون از خونه البته نه تو خیابون اینا فقط خونه کسی بریم اصلا همش میخواد بدونه فضولی کنه بازی کنه اصلا آروم نمیگیره واقعا آدمو اذیت میکنه ولی تو خونه با اینکه ریخت و پاش داره ولی زیاد اذیت نمیکنه منم میذارم به حساب اینکه تو خونه تنهاس و انرژی انباشته داره ... واسه همین دکتر واسه بیش فعالی نبردم البته هنوز مدرسه ای نشده که ببینم اونجا چطوریه... ب نظرم اول همه راه ها رو امتحان کن نهایتا دارو بده اگه لازم بود.

قرار نیست همه سنشون بره بالا خوب بشن.

خیلی ها عدم تمرکز باهاشونه و بیشتر هم میشه و اون بی قراری و کلافگیه هست

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

دخترمنم داشت بردمش دکترومشاوره گفتن اگه داروندی خودتم همراه بچت ازبین میری انقدکه دنبالش میدویدم من ...

دخترتون چطوری بود؟ تو خونه هم شیطون بود یا فقط جایی میرفتین؟ الانم دارو میخوره؟