2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 37808 بازدید | 687 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه ی مامانای مردادی. پسر منم مردادیه یه سوال داشتم از کسایی که بچه هاشونو از پوشک گرفتن.من تازه امروز شروع کردم.تورو خدا کسایی که تجربه دارن کمکم کنن.من تو شهر غریب هم هستم.کسی رو ندارم که کمکم کنه خودم تنهایی باید از پسش بربیام لطفا بگید چیکار کنم بهتره تا زودتر یاد بگیره.ممنون میشم
سلام ، صبح پنج شنبتون بخیر

امروز که آیلین رو گذاشتم مهد دلم براش سوخت. چون فقط یکی از بچه ها اومده بود . مثل اینکه پنج شنبه ها همه تعطیلند. حالا امروز آیلین با کی بازی کنه؟

مونا جون ماشالله به آقا یوسف ، چه عکسای قشنگی ازش گرفتی.

Lilypie Fourth Birthday tickers
سلام صبح به خیر

سامی جون قبولیتو تبریک میگم ، انشالله که همیشه موفق باشی.

مونا جونم چه عکسهای زیبایی گرفتی عکس خودتم و نی نی گولوی تو شکمت هم بگذار

هستی جون خوبی؟ الهی آیلین تنهاست....دیانا هم امروز تو مهدشون 3 یا 4 نفر بیشتر نیستن

دوست جدیدمون سلام خوش اومدی
امیدوارم پسرت راحت این مرحله رو طی کنه البته من به طور کامل دخترم رو از پوشک نگرفتم ولی خوب فرشهای خونه رو جمع کردم و صندلی دستشویی اش رو هم گذاشتم تو حال که هم جلوی چشمش باشه و هم هر وقت نیاز داشت استفاده کنه و هر بار استفاده هم همراهه با یه عالمه دست و سوت و جیغ و اینا

اگه سوتی بده هم دعواش نمیکنم البته تا حالا یه بار بیشتر سوتی نداده

دختر من خیلی وقته که جیشش رو میگه ولی پی پی رو دوست نداره تو صندلیش بکنه و بنابراین تا وقتی که پی پی نکنه تو پوشکه بعد از اون باز می گذارمش
اول باید مطمئن بشی بچه ات آمادگی اش رو داره یا نه بعد شروع کن عزیزم
شیده جون من مهد گلها اسم دیانا رو نوشتم نزدیک خونمونه خیلی شرایط توپی نداره آموزشهاشون هم از مهر شروع میشه ولی دیانا دوست داره مهدش رو (تا حالا که دوست داشته) البته خیلی با سابقه است از سال 67 تاسیس شده و مدیرش هم همچنان هست و مدیریت می کنه البته دو تا مدیر داخلی جوون تر هم داره( 40 ساله حدودا) خودش فکر کنم 60 سالش باشه
از هر کی هم پرسیدم ازش راضین از همه مهمتر اینکه مطمئنم داروی خواب آور به بچه ها نمیدن چون دیانا با وجود خستگی زیاد همچنان نه تو مهد می خوابه و نه تو خونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان خوبید

من برم میز صبحانه رو جمع کنم الان میام

امین نیست ما هم راحت

عکس خودم رو هم تو وبلاگ یوسف گذاشتم خوشحال میشم یه سر بزنید

الی جون الان عکس بام استانبول رو میزارم امدی حتما برو ولی‌ از اونجا چیزی نخر چون واقعا گرونه ایندفعه یوسف گیر داد به یه ماشین کوچولو که قبلان مثل همون رو سه لیر گرفته بودم اونجا امین براش10 لیر داد گرفت منم کلی‌ حرص خوردم
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
هستی جون منم پنج شنبه ها اداره ام عزیزم

ممنون مونا جون حتما میرم تو که هنوز شکم در نیاوردی به اون صورت فکر کنم نی نی هنوز تو شکم آقا امینه (ههههههههههه) شوخی کردم به دل نگیری شکم مصطفی هم تو همین مایه هاست
مونا جون یه روشی هست میگن قبل از حموم دور شکم رو از یه جای مشخص اندازه بزن. بعد از حموم هم دوباره همونجا رواندازه گیری کن. ببین کمتر شده یا بیشتر تا بهت بگم پسره یا دختر
اینو خودم امتحان نکردم یه جا خوندم میخوام ببینم واقعیه یا نه؟
Lilypie Premature Baby tickers
مهرنگار خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آریا چه طوره

زهره شدیدا پایه این جور فالهاست زهرررررررررررررررره بیا جواب بده

فکر کنم مونا رفت حموم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم دوست دارم جوتبش رو بفهمم