2777
2789
عنوان

😅بیاید حس ششم بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 223 پست
نمیدونم ولی هرچه هست ختم به خیره

به نظرت باهاش خوشبخت میشم 

از زندگی منو امیر و آینده م هر چی حس می‌کنی بهم بگو 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
یا بفروشمیا تکمیل شه

صبر حس میکنم پس‌کمی صبر کن ب فروش میره اوضاع مالیت یکم خوب نیست ؟ اگر خاب نیس خوب میشه 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس می‌کنی دوسم داره

بی حس نیست بهت حس داره 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

واقعاً عزیزمخدا از دهنت بشنوهمیتونی حدس بزنی تا چند وقت دیگه ؟کلا بلاکم کرده

بر نمیگرده اما 6 ماه دیگه یه خبری بهت میرسه یا بهت پیام میده در حد رفع دلتنگی

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بی حس نیست بهت حس داره

با هم اوکی میشیم ازدواج چی حس می‌کنی ؟😂

تو ماه تولدت زمستون یا پاییزه؟

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت واسه چیز های از دست رفته غصه نخورید.✨🙂

مهربونی و کم حرف؟

تو ام یا رنگ لباسم و بگو یا ویژگیای اخلاقیم

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

دوسش دارم منم بی تقصیر نبودم گلم به حرفاش زیاد گوش نمیکردم

برگشت احتمالش ۲۰ یا ۳۰ درصد حس میکنم برگشت خاصی نمیبینم مگر خودش بخاد بیاد ک من حس ی دنده بودن رو فعبا میبینم