2777
2789

من شهر شوهرمم جمعه ها میایم خونه مادرش خودش با برادرش میره بیرون چون شوهرم تو خونه کارگاه داره کار میکنه میگه یک جمعه میتونم برم هوا بخورم منم چون هیچ کسی شهر اینا ندارم بخاطر دخترم میام ولی تا غروب بشه دیوونه میشم مادر شوهرم مدام یا میگه سرده گرمه سرده گرمه یا از فامیلشون حرف میزنه منم درونگرام حوصلشو ندارم نمیدونم چی کار کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لعنتی پس من چی بگم که مادرشوهرم طبقه پایینه هرروز قیافشو تحمل میکنم😂

منم سه سال باهاش زندگی کردم کارم به قرص کشیده بود ببین آدم بدی نیستا اصلا درک نمیکنه منو پیره دیگه چه میفهمه درون گرایی و بی حوصلگی منو بعد من اوایل بدم نمی اومد ازشون چند بار دیدم با زبون محلیشون شوهرمو تحریک میکنه چرا خونت کثیفه چرا زنت فلانه بدم اومده خب من با دو بچه قد و نیم قد دست تنها رو با جاریم که بچه نداره با مادرش زندگی میکنه مقایسه میکنه 

منم سه سال باهاش زندگی کردم کارم به قرص کشیده بود ببین آدم بدی نیستا اصلا درک نمیکنه منو پیره دیگه چ ...

کلا تو هر سنی رو مخن رومخ 

واقعا نمیدونم بعضیا چجوری انقد میچسبن به مادرشوهرهاشون خودشیرینی میکنن من تصورشم برام قفله

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙