2777
2789
واقعا اصصصصلا دست خدت نیس ،رو قانون و تلاش نیست

نه نیست من خودم ۲۴ سالگی که ازدواج کردم تا ۲۱ سالگی سه تا خواستگار خوب داشتم سر تلاسمی مینور نشد ازدواج کنم.بخدا شده برات خواستگار بیاد و همه اشون تلاسمی😅 قسمت که میگن اینه،و بعد از ۳ سال یکی فقط بیاد که با اون تونستم ازدواج کنم🙃

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇

عزیزم گاهی باید رها کرد تا بیاد

وقتی یه چیزی رو خیلی پیگیر باشی نمیشه

بیخیال شو 

بسپر به خودش

بگو میدونم تو زمان مناسبش آدم درستش میاد

اصلا نگران این مسئله نباش

من خودم وقتی خیلی پیگیر چیزی میشم اتفاق نمی افته، اما وقتی بی خیال میشم و میسپارم به بالایی کارام بیشتر رو غلطک می افته

بیخیال شو عزیز من

ایشالا درست میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا برعکسما باید بجنگیم تا بتونیم ازدواج کنیم سربازی شغلخواستگاریبازم کسی بهمون نگاه نمی کنه .

سربازی اوکی سخته 

ولی شغل رو ما هم باید بجنگیم والا مثل یه مرد صبح تا شب جون میکنیم چون میدونیم نه بابامون اونقدی داره ک بتونیم باهاش ارزوهامونو بر اورده کنیم نه شوهر اینده 

واسه خووستگاریم ما صد برابر شما استرس داریم 

با هر بار خواستگار اومدن دو کیلو ازم کم شده 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
مخ هم میزن برای ازدواح نیست ، وعده است .. ب بهانه دوستداشتن نیازات احساسبشون روبرطرف میکنن فقط ول ...

نه مخ برا برا ازدواج گفتم در کل ما نمیتونیم شروع کننده باشیم حداقل عرفش اینه 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
وقتی انقدر خانم و خوبی تو سایتای همسریابی هم بگرد عزیزم ان شاالله یه کیس خوب پیدا میکنی و خوشبخت میش ...

ن نیست،رفتم.. وقتی میگم همه تلاشموکردم ،ینی این راهارو رفتم عزیزم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
خییلی سخته تو یه شزایطی😭

منم ۳۵سالمه و تو جای خیلی کوچیکه زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن 😔

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

درآمد وظیفه مرد هستولی وظیفه زن نیست

تو این دوران ولی چون مرد نمیتونه با این اوضاع زنم مجبوره کار کنه !‌

من همکارام نصف حتی بیشتر خزجو خودشون میدن 

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم اگه میخوای دعا هات زود برآورده بشن میتونی به شهید یحیوی وسامانلو نذر کنی ...

اخه منظکرم از تلاش ها ،شامل اینام میشه ،  ابراهیم هادی و سامانلو ،نذر واسشون..نشد

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
منم ۳۵سالمه و تو جای خیلی کوچیکه زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله ...

😭