دیگه چیکارکنم😔الان خیلیا میان میگن مگ شوهرچیه و چ تحفه ایه..ـ ازدواج چیه.. اینچیزا برای شماهاییه ک شرایط فرهنگی خانوادگیتون جوری بوده ک شایدمیتونستین مجردبمونین یا مجردی خوبتری داشتین اونموقه.یا میگن مجردی حالشوببر و فلان..اینا شرایط،ما نیست..
ولی منو کمتر کسی درک میکنه نمیشه تو بعضی خانواده ها مجردموند ،تااخرعمرم ک نمیشه..
کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
قضاوتت نمیکنما ولی ازین جور تاپیکا خیلی حس بدی میگیرم..
بخصوص اینکه تو همین تاپیک هم دو تا مرد حضور دارن و فکر میکنن همه دخترا هول شوهرن..
نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤
کسایی که موقعیتشون خیلی خوب باشه خواستگاراشون کمتر میشه چون هر کسی نمیره خواستکاریشون پیش خودشون میگ ...
اتفاقا برعکس
اینجور افراد موقعیت های عالی تری دارن
ولی ارین جهت که هر کس نمیره سمتشون درست گفتی
دوست من پزشکی میخونه خانوادش هم موقعیت مالی عالی دارن خاستگاراش همه پولدار و خفن ولی ازدواج نمیکنه
نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤