2777
2789

بری باغ 

اسپیکر نبری 

یعنی خدا سر دشمنممم نیاره 😂😭😭

هیمن الان از تصور اینکه اسپیکر نیاوردم 

حالم بد شد 😥

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

شما قاتلین هزاران حشره زحمت کش به قتل میرسونین 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😐

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اونا با آتشفشان سیل رعد وبرق و زلزله و هزار مدل تغییرات زیست محیطی 

از بین نرفتن 

با آهنگ من از بین میرن 

مورچه وسوسک و مارمولک جز موجودات بسیار سازگار با محیط هستن 

که تا الان منقرض نشدن 

حتی شادی یه روز من وشما منقرض بشیم 

ولی اونا هنوز باشن 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

باکی رفتی باغ؟ سردنیس؟

با خانواده 

من خودم عاشق هوای یخ هستم 

لباس گرم بردم 

بخاری برقی داریم 

خخخخ حالا کوتاه بیا با موزیک ماشین و موبایل سخت بگذرون

آوردم 

یه لحظه از تصور اینکه نیاورده باشمش 

سکته کردم 

که رفع شد