2777
2789

بعد که رفتن برگشتم همون سمت خودم همه شون باهم بودن به نظرتون کارم زشت بود ؟ناراحت شدن ؟

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این چ‌ کاری بود😂🤣

چرا باید بخاطر تو ناراحت بشن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

میگم خب ناراحت شن به تو چه چرا باید برات مهم باشه ک چند تا پسره اونم از دست تو ناراحت شن

اخه از بعضیاشچن خیلی بدم میاد واسه همین اینجوری کردم 

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

بعد امتحان بود هیچوقت سلام نمیکنم بهشون

ماها یه سلام میکنیم رد میشیم.نهایتش با دوستایی باشم که با پسرا خیلی صمیمی و راحتن من آروم کنارشون وایمیستم تا حرفاشون بزنن بعد یا سر تکون میدیم یا میگیم خداحافظ

❌️لطفا لایک نکنید آفلاین هستم❌️

عزیزم ی سلام بکن رد شو 

اینجوری ک رفتار کنی ببخشید ولی در نظر همه آدم مغرور و غیر اجتماعی و عقده ای دیده میشی 

ببخشیدا ولی میگن دیوونس ...ی سلام بکن رد شو یا نکن ولی رد شو هی از این ور خیابون ب اون ور زشته مث اسکلا 

ببخشید اینقدر رک گفتم ولی منم دوران دانشجویی از ابتکارات میکردم ابرو برا خودم نداشته بودم خب چکاریه مگه کین ک همچین کنم تازه فک کنن من مشکل دارم یا اونا مهمن برام