2777
2789
عنوان

قبل ازدواج حتما باطرفتون چن بار بیرون غذا بخورین حتما حتما 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1909 بازدید | 90 پست
ایدونه احتمالا پولیپ دارند بهتره دکتر برند بیشتر آقایون دارند و با دکتر رفع میشه

مطمئنی درست میشه؟ اینقدر خروپف میکنه خواب شب منو کلا بهم زده 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای اسی اینو گفتی یاد خاطره افتادم چند وقت پیش تو مدرسه گفتند صبحانه هر چی می‌خواین بیارین اکیپ ما نودل و املت و ساندیچ فلافل و..بردیم بعد یکی از بچه ها لیمو هم آورده بود حالا این دوستم میومد لیمو کامل می خورد بعد پوستش رو می گرفت دستش بعد با یه حالت بد  می خورد یا یهویی حمله می کرد با چنگال به کیک ها منم بهش گفتم مستی چته بابا جو گرفتت😂😂مردم از خنده بخدا ولی معلوم بود کلا حالت غذا خوردنش خیلی بد هست واقعا آدم باید دقت کنه

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

مطمئنی درست میشه؟ اینقدر خروپف میکنه خواب شب منو کلا بهم زده

من دیدم تو فامیلمون بود رفتن پولیپ داشتن برداشتن بهتره بره پیش یه دکتر ببینه چشه خیلیااا خر و پوف میکنن تو خواب پولیپ دارن

نمیخوام قضاوتت کنم ولی خدایی چه عجله ای دارین برای ازدواج کردن؟؟من بعضیارو درک نمیکنم طرف میاد میگه فلان ویژگی ظاهری همسرم دقت نکردم. بلد نیس حرف بزنه. خسیسه. یا مث کیس شما مبادی آداب نیس.

خدایی شاید یه ویژگیایی رو نشه تشخیص داد ولی اینا دیگه کلا رو و ظاهره.

یعنی طرف اومد خواستگاری بعد شما نکردین چن ماه باهاش بیرون برین دوتا مهمونی بگیرین رفت و امد کنین بدو بدو رفتین نشستین سر سفره عقد؟مسابقه ای چیزیه؟؟

نمیخوام قضاوتت کنم ولی خدایی چه عجله ای دارین برای ازدواج کردن؟؟من بعضیارو درک نمیکنم طرف میاد میگه ...

سن و شرایط  . همه مث هم نیستن ک . منم بچه بودم شرایط خاصی هم بودم 

فکر میکنم داری اغراق میکنی

واقعا بعضی ها بد غذا میخورن 

و همین چیزایی که به نظر مهم نمیاد ادم رو بعد ازدواج فرسوده میکنه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

وای واقعا خیلی چندشه خدا صبرت بده😂😂🤣🤣🤣🤣

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍