2777
2789
عنوان

قبل ازدواج حتما باطرفتون چن بار بیرون غذا بخورین حتما حتما 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم کاملا حرف شما درسته و حتی بزرگان میگند که طرف رو حتی اگه بخوای باهاش معامله کاری کنی از دوچیز بشناس احترامش به بقیه و نحوه ی غذا خوردنش که صبر و حوصله رو درکار نمایان میکنه 

حتی عقیده دارند نباید قبل خوردن و تست کردن غذا نمک ریخت این اصلااا شایسته نیست

بهتره با شوهرتون حرف بزنید بگید همه به تو می‌خندن بهتره مرد کمی غرور داشته باشه 

یا یبار ادای خودش رو دربیار کاملا ادای خودشو ببین خوشش میاد

بعضیا تو غذاخوردن هولن ،کم‌کم عادتش بده خودش عوض کنه ، عوض هم نشد عادت کن دیگه چاره چیه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بهش بگو خودت براش لقمه بگیر بزار یاد بگیره چمیدونم واقعا زشته اینطور غذا خوردن

والا بخدا بچه ۵/۶ ساله از این بهتر غذا میخوره اینطور که تعریف کرد

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

وا یعنی چی که من همینم😑

تو خونه زمانی که هیچ کس نیست شاید ادم دلش بخواد عین هیولاها غذابخوره و خیلی هم بهش بچسبه

ولی بیرونننن اخه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

ما هم یه همکار اینطوری داشتیم که برنج رو هم با نون میخورد و یه لقمه گنده رو با دست تو دهنش هل میداد... خیلی هم چاق و سنگین وزن بود... ولی لیس زدن انگشت رو بگو ترک کنه حداقل تو جمع. 

فکر میکنم داری اغراق میکنی

ن واقعا هستن اینجور آدما...بخدا ی لحظه فکر کردم داره دوست شوهرمو تعریف میکنه.اونکه تازه با دست هم می‌خورد جلو جمع.اوایل فکر کردیم برای خنده اینجور میکنه دیدم نه بابا مدلش اینجوره.انقد انگشتاشو میلیسید😂

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭