2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم ازم دزدی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 109 پست
عزیرم غصه نخور هانا خیلی قشنگتره. بزار هرچی میگه بگه توام کم نیار بهش بگو اره درسته 🤣🤣

آره منم هیچی نمیگم ولی چون اون اسم هم دوست داشتم مدام میگم نکنه اون بهتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا برا شماها اسمه ، برای منو چی میگین؟من وقتی عقد بودم از یه ست حلقه توی یه طلافروشی خیلی خوشم اوم ...

خدا زات ادم حسود از رو زمین ورداره

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
وای وای گل گفتیبرکه اب راکدی هست پر قورباغهگندم هم خیلی بده نبات هم از اون بدتراسم های بچه های همکار ...

لبخند😓

کعبه😶

شورش رو در اوردن مثلا میخان بگن خیلی خاصه!

خیلی زود هم از مد میوفته وقدیمی میشه

مثل اسمه های قدیمی  : شکوفته شکوه شاداب بهار عکسی و...

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
نه عزیزم میخواست بزاذه نبات منم گفتم میزارم نهالبعد گذاشت نهال

بازم معلوم نیست ، چون آدم تا دقیقه نود که هنوز شناسنامه نگرفته دنبال اسم میگرده برای بچه . هر لحظه ممکنه از یه اسم دیگه خوشش بیاد . کلا به نظرم اسم چیز اختصاصی نیست که کسی بگه فلان اسم مال بچه من کسی نذاره 

من دختر خودم که به دنیا اومد ، دو سه ماه بعدش پسر عموم بچه اش به دنیا اومد ، خانومش گفت از اسم دخترت خوشم اومده منم همین رو میذارم روی دخترم . منم گفتم مبارکه . خیلی حساس نباش روی این چیزا ، اینجوری فقط خودت اذیت میشی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
لبخند😓کعبه😶شورش رو در اوردن مثلا میخان بگن خیلی خاصه!خیلی زود هم از مد میوفته وقدیمی میشهمثل اسمه ...

من از اسمایی مثل آندیا،آریسا،آرمیس،پارمیس بدم میاد

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁