2777
2789
عنوان

واکسن نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 11522 بازدید | 150 پست
عزیزم من دوتا دخترامو تا شیش ماهگی زدم دیگه پدرشون اجازه نداد سر اولی که کرونا اومد منصرف شد موقع دو ...

دولتی میشه عزیزم مدیر مدرسه از نظر قانونی هیچ حقی نداره ثبت نام نکنه اگر نکرد شما برو اداره آموزش پرورش شکایت کن حتما ثبت نام میکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دولتی میشه عزیزم مدیر مدرسه از نظر قانونی هیچ حقی نداره ثبت نام نکنه اگر نکرد شما برو اداره آموزش پر ...

ببخشید پسر منم بعد واکسن دو‌ماهی تشنج بدون تب کرد و الان شک دارم واکسن ۱۸ ماهگیش رو بزنم یا نه،میشه درخواست دوستی منو قبول کنین حرف بزنم باتون

ولشون کن منکه اول تاپیکم گفتم موافقا نیان نمیدونم چرا باز میان و افکار غلطشون رو تو مغز آدما کنن

به نظر من هر کسی هم جای شما بود نمیخواست واکسن بزنه

اینایی که راحت نظر میدن باید خودشون رو تو شرایط شما ببینن بعد نظر بدن

واکسن برای تعداد نادری از بچه ها عوارض شدیدی داره و برای چنین بچه هایی قطعا نباید زده بشه

خدارو شکر که برای بچه شما بخیر گذشته

اما خب نمیشه هم گفت کلا واکسن برای همه ممنوع بشه چون با اومدن واکسن بود که مرگ و میر ناشی از بیماریها خیلی کاهش پیدا کرد. قبلا خیلی از بچه ها به خاطر سرخک و ... میمیردن الان چنین چیزی نیست

سلام عزیزم منم مخالف واکسن زدن هستم دوتا بچه هامو زدم خیلی اذیت شدم چون تب شدید میکردن (دخترم واکنش بیشتری نشون میداد در حدی که من دائما شیاف میزدم تا یه کم تب بیاد پایین ) برای بچه سومم کلا میخواستم نزنم ولی همسرم گفت چون بدو تولد زدن بقیه بزنیم جدیدا دو تا واکسن اضافه کردن یکی تزریقی یکی هم خوراکی من اونارو نزاشتم براش بزنن با تهدید منو میخواستن مجبور کنن که بزنم حتی گفتن ما به مرکز بهداشت اعلام میکنیم که شما داری کودک آزاری میکنی ولی من گفتم این جدید هارو نمیزنم به هرکی میخواین اعلام کنین ولی قبلی هارو که به هردوتا بچم زده بودن همونارو گفتم زدن .

درضمن واکسن زدن باعث فلج شدن میشه در اثر تب شدید که بعدش باعث تشنج میشه اگه چند بار تکرار بشه بچه میشه یه تیکه گوشت یعنی از نظر مغذی بچه فلج میشه ( یکی از آشناهای ما به بچه واکسن دوماهگی زد بهش حساسیت داشت تا چند مدت بستری بود بیمارستان .دکترا گفتن حساسیت به واکسن . برای دوره های بعدی اون واکسن براش نزدن)

بچه به این کوچیکی چه گناهی کرده که باید ۳ روز دائما تب کنه اگه میشد حداقل توی ۶ .۷ سالگی زد باز کمتر بچه اذیت میشد.

توی شهر ما یه خانم دکتر هست که خواهر شوهرم ازش پرسیده بود میگفت واکسن نزده به بچه الان بچه بزرگ شده از نظر رشدی بهتر رشد کرده ولی بدنش به یک سری از دارو ها جواب نمیده چون دارو هارو بر پایه ی این بیماری ها درست کردن باید مراقب باشه که مریض نشه 

به نظر من هر کسی هم جای شما بود نمیخواست واکسن بزنهاینایی که راحت نظر میدن باید خودشون رو تو شرایط ش ...

واکسن حساسیت بده بیچاره میشه اون بچه چون من دیدم که واقعا فلج می کنه 

من دخترم ۱۴ماهشه آلرژی به پروتئین داره

تصمیم گرفتیم واکسنای یکسالگی و یکونیم ساللگی رو نزنیم

چون خیلی اذیت میشه

بهداشتم هرچی گفت گفتم باباش اجازه نمیده

ولی خب من از طب سنتی هم پرسیدم

میگن عوارض داره درسته

ولی نزدنش هم خطرناکه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

من پسر دوممو همشو زدم ۶سالگیو نزدم دیگه مدرسم گیر نداد

پسر سومم فقط تو بیمارستان بش زدن دیگه بقیشو نبردم بزنم الان ۷ماهشه بهداشت گفت هرجور خودت میخای

حجامت نقره کردمش

من انقد مخالف واکسن شدم ک حتی اگه مدرسه بخاد گیر بده نمیفرستمش مدرسه خودم باش کار میکنم

یه دور تو قبرستون بزنی،،میبینی که قدیمیا تو سن ۴۰،،۵۰ سالگی می مردن

ولی الان متوسط عمر شده ۸۰،،۹۰ سالگی

بنظرت برای چیه باسواد؟؟؟!!!

واکسن....

قدیم واکسن نبود

الان هست

اما متاسفانه یه عده هستن که عقل ندارن و به خودشون میگن باسواد  

حرف هاتون اشتباهه. شما به من ریپ نزن. این که دوز اول و دوم واکسن کرونا رو زدند دوز سوم رو نزدند شاید ...

بلا زیاد اومد من دست چپم که واکسن زدم ماه‌ها بالا نمی اومد پدرم وزوز گوش گرفت واکسن کرونا واقعا بیخودترین بود چون خیلی ها رو بیچاره کرد و ادامه داره هزار جور حرف زدن یه بار گفتن سطح ها آلوده میشه بعد گفتن فایده نداره سطوح تمیز کنی بعد گفتن فاصله گذاری که اونم بیخود بود ماسک هم بعد گفتم بیخوده در حال حاضر دادگاهی شدن تو آمریکا واکسن کرونا برای کاهش نسل زده شد 

ببخشید پسر منم بعد واکسن دو‌ماهی تشنج بدون تب کرد و الان شک دارم واکسن ۱۸ ماهگیش رو بزنم یا نه،میشه ...

این خیلی بده

اشنای مام تشنج بدون تب کرد شنواییشو از دست داد🥲 سه سالگی حدودا براش کاش حلزون انجام دادن

همش ب خاطر واکسن شش ماهگی

من دو سال ونیمه عمل کردم دقیقا بعد این عملم دوماه بعدش تصادف کردم و مجبور شدم دوباره ببرنم اتاق عملی ...

انشالله عزیزم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

شما احتمالا این مشکل کع برا بچتون پیش اومد به دنبالش تحقیق کردین اینور اونر پرسیدین و اطلاعاتتون بالا بردین. غیر تشنج که بچه تون کرد گفتن چه عوارض دیگه ایی داره؟

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت