2777
2789

نمیخوام واسه ارشد بخونم منصرف شدم تا همین جا بسمه لیسانسمو بگیرم میخوام درسو برای همیشه ببوسم بزارم کنار واقعا زده شدم میرم یه مهارتی چیزی یاد میگیرم کار میکنم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم به شخصه تایمای امتحانا همین میشم😂جزوه هام عصر پرینت گرفتم حجمشون که میبینم حالم بد میشه😅

وای من فقط میخوام تموم شه 

سه ترم دیگه مونده😩

واقعا دیگه علاقه ای ندارم به درس

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

اون فقط درس نیستعلمه

علمو میشه با کتاب خوندنم یاد گرفت

درسای دانشگاه بنظرم بدرد نمیخورن اصلا 

علمو میشه با کتاب خوندنم یاد گرفتدرسای دانشگاه بنظرم بدرد نمیخورن اصلا

شما داری یه علم رو یاد میگیری پس این همه استاد دانشگاه همه داناییشون به هیچ دردی نمیخوره چون همون درسای دانشگاه رو بلدن

رشته‌ای که توش هستی مورد علاقت هست؟

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

شما داری یه علم رو یاد میگیری پس این همه استاد دانشگاه همه داناییشون به هیچ دردی نمیخوره چون همون در ...

رشتمو دوست دارم ولی از درس خوندن و امتحان دادن خسته شدم 

همیشه کتابای مرتبط با رشتمو میخونم درسمم تموم شه باز به مطالعه ادامه میدم ولی اینکه مجبور باشم تو یه تایم کمی مثلا یه کتاب ۳۰۰ صفحه ای بخونم امتحان بدم این برام عذابه

رشتمو دوست دارم ولی از درس خوندن و امتحان دادن خسته شدم همیشه کتابای مرتبط با رشتمو میخونم درسمم تمو ...

بستگی به دانشگاهت هم داره البته

مدرک توی این دور و زمونه خیلی مهم شده به نظرم ادامه بده

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.