2777
2789
اینکه میگه مفید ب این معنیه ک ممکنه صبر کردنت بنفعت باشه نه اینکه حتما بیاد جلو شاید خاستگار بهتری ق ...

من استخاره گرفتم به نیت اینکه صبر کنم قسمتم میشه یا نه 

حتی برای بار آخر با گوشی مامانم گرفتم بار خوب اومد من دیگه به جز اون به کسی فکر نمی‌کنم 

چون اون میدونه چقدر دوستش دارم 😭 

وای میدونی من دیروز 3بار استخاره از مشهد گرفتم هر سه بار خوب اومد 05132250091این شماره استخاره مشهد ...

به نظر من خواستگار امروزت رو رد نکن. ازش دو سه هفته ای وقت بگیر

از طرفی ببین می تونه پی قضیه ی اون طرف رو بگیری که دلت پیششه یا نه.کسی رو واسطه کن و بفرست.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بخدا خیلی قشنگ اومد جواب استخارت در مورد ایندگان هست ک نام نیک و خیریت زیاد دار براتحالا یا خودش ...

ممنونم یه لحظه نتم پرید من خودم فکر میکنم قسمتم با همونه چون نمیدونی چه نذر هایی نکردم 

من استخاره گرفتم به نیت اینکه صبر کنم قسمتم میشه یا نه حتی برای بار آخر با گوشی مامانم گرفتم بار خوب ...

هزار بار ک نباید استخاره بگیری گناه دار. 

دیگ وقتی چند بار خوب اومده توکل کن به خدا و صدقه بده حتما

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
به نظر من خواستگار امروزت رو رد نکن. ازش دو سه هفته ای وقت بگیراز طرفی ببین می تونه پی قضیه ی اون طر ...

من رد میکنم دیگه سه بار استخاره اومدن واینک بار چهارم یعنی دیگه درنگ نکن و رد کن 

هزار بار ک نباید استخاره بگیری گناه دار. دیگ وقتی چند بار خوب اومده توکل کن به خدا و صدقه بده حتما

آره انشالله ممنونم که گرفتی برام خیر ببینی دیگه مطمئن شدم باید صبر کنم 😍😍😍نمیدونی چقدر دوستش دارم 

آره انشالله ممنونم که گرفتی برام خیر ببینی دیگه مطمئن شدم باید صبر کنم 😍😍😍نمیدونی چقدر دوستش دارم

خواهش میکنم حواست ب خاستگارات هم باشه یهو میبینی یکی اخلاق و رفتارش جوری بود ک تونست با دلت بازی کنه و جاشو بگیر. اگ تا یکسال نیومد دیگ صبر نکن از حکمت خدا خبر نداری 

ولی اگر میخوای نمازتو بخون بشین با خدا حرف بزن واقعا مهربونه حتی میگن کسی دعا کنه براش زمان رو جاب جا میکنه سرنوشتش تغییر کنه

تو خدا رو داری دختر

بهش بگو نه تنها بیاد بلکه باهاش خوشبختم بشم نرم تو زندگی اذیت بشم. کامل و قشنگ دعا کن

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»

اسی من کسی رو دوست داشتم خانواده ها راضی نبودن  همون موقع خواستگار هم داشتم 

استخاره کردن خواستگارم خوب 

کسی که دوست داشتم بد اومد 

ده سال رجر کشیدم آخرم با یه بچه طلاق گرفتم 

همه علما میگن استخاره نگیرید برا ازدواج 

اگر دودل هستی لفت بده و چند باری صحبت کن 

قبلا همکارم بود

یه راهی بلدم

توی یه برگه باید بنویسی بذاری جیبت و بری پیش اون شخص

تو چیزی نگو .خودش سر حرف رو باز میکنه و اون مطلبی که تو میخای رو میگه

ولی الان حفظ نیستم چی باید بنویسی.بعد یادم بنذاز برات ببینم

خواهش میکنم حواست ب خاستگارات هم باشه یهو میبینی یکی اخلاق و رفتارش جوری بود ک تونست با دلت بازی کنه ...

انشالله ♥️ من حتی کربلا رفتم از امام حسین خواستم خوشبختی همیشگی منو باهاش رقم بزنه 

ممنونم من دیگه امروز اونور میکنم و صبر میکنم از خدا میخوام همچنان انشالله قسمتم بشه و باهاش خوشبخت بشم دعا میکنم 

اسی من کسی رو دوست داشتم خانواده ها راضی نبودن همون موقع خواستگار هم داشتم استخاره کردن خواستگارم خ ...

چی بگم من که چهار بار استخاره هر چهار بار صبر اومد دیگه نمیتونم جواب بدم به خواستگارم دلم پیشش نیست اذیت میشم