2777
2789
عنوان

من روستاییم فامیلامون از شهر میان خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 82 پست
تنها مامانشون خونه دارن کوچیک هم هست خونش میگن مامان تو خونت رو بفروشی میتونی از اینجا یکی مثل اینو ...

حتما جوابشونو بده

بگو تهران ماله پولداراس شما بی پولا برگردین همینجا شاید صاحبخونه شدین اونجا این آرزو رو تو گور میبرین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا عزیزم خجالت نداره ولی خدایی روستا زندگی کردن سخته من که اصلا دوست ندارم زندگی شهری رو بیشتر دوس ...

🔊🔊🔊🔊

به پاس پیام انگیزشی و روحیه دهندتون این جام

🏆🏆

به شما اهدا میشه لطفا ادامه بدید عالی هستید

💝💝💝

من مست ابد باشم، نی مست ز باغ و رز

باز خونه رو بگیم هیچ 

ماشین بابام یمدت توی گمرک بود بنا به دلایلی مجبور شد پلاک تهران بگیره یکی از دخترخاله هاش فلانی(بابام)حسابی هوس تهرانی شدن کرده😂😂😂😂😂

الان دیگه همه امکانات شهر تو روستا هم هستخرید اینترنتی هم هست دیگه به همچی دسترسی داری

آره دیقااا گذشت اون زمان روستاها امکانات محدود داشتن.

مغز این ادمای تازه بدوران رسیده نیاز به آپدیت داره

کردستان✌🏼🕊️

عزیزم شهر یعنی خونه اپارتمانی میای بخوابی طبقه بالایی یه چیزی عین دمبل میندازه رو زمین خوابت زهرمارت میشه هربار بری بیرون بیشتر از کاری که داری تو ترافیکی واسه همین چندوقته میخوام برم آرامستان نمیتونم یک زندگی مزخرف و تکراری هست 

من مست ابد باشم، نی مست ز باغ و رز

وا از خداشون باشه بخدا.شهر کجا حال و هوای روستا رو دیده

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

اینطور فکرنکن اصلا اتفاقا خیلیا ارزوی زندگی شمارو دارن

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)