2777
2789
عنوان

من روستاییم فامیلامون از شهر میان خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 82 پست

تازه ما هروقت میریم روستا خونه عمه شوهرم ماشین پر میکنیم میبریم واسه دو روز موندن اونجا تغذیه یک ماه میبریم  چون بقول شوهرم خیلی دسترسی ب شهر ندارن خریدشون هفتگیه نمیخوایم معذب بشن اونقد خون گرم وبامعرفتن هرچیزی که تویخچال دارن میزارن سرسفره 

هیچی خندیدن و ذوق کردن واسه بچه هاشون

ولش کن من یادمه فامیلامون ازیه شهردیگه میومدن ماکوچیک بودیم بچه هاشون میگفتن اینوتاحالا خوردی اونو خوردی حالا بگو چیومیگفتن مثلا؟مثلا میگفتن تاحالا مربای هویج خوردی😂😂😂😂😂😂

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اشتباه کردید. دقیقا وقتی آدم بیشتر براشون مایه می‌ذاره فکر می کنن خیلی کسی هستند

الان اصلا محلش نمیزارم البته انقد به همه مرتبط و متصله و آدم غیبت گوییه میره تو کل فامیل پر میکنه فلانی این اخلاقو داره اینا تو خونشون اینجوری غذا میخورن و میگردن و اخلاقاشون فلانه

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

همش ادعاست بابا

میدونم از بس عقده ایه 

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

هیچی خندیدن و ذوق کردن واسه بچه هاشون

دعوتشون نکنین بار دیگه نمک نشناس هارو

با این همه ادعا این فرهنگ و شعورشونه خاک عالم تو سرشون

دختره گفت بریم خونه خاله میگفتی اره برین 

اون یکی گفت چای با خرما میخوری میگفتی اینجا کافه نیست