2777
2789
عنوان

من روستاییم فامیلامون از شهر میان خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 82 پست

من عاااشق روستام وقتی میرم روستا جونم تازه میشه همه غذاهاشون خوشمزه است چاییشون طعم بهشت میده خونه ها ودیوارهاشون نفس میکشن  .اونا چقد بدبخت بیچاره هستن که حرص شکمو میزنن که چرا خرما ندادین قند گذاشتین یه مشت گدا گشنه عقده ای البته ببخش معذرت میخوام اینجوری گفتم ولی بخاطر اینکه ناراحتت کردن ناراحت شدم تولیاقت وادبت صدها برابر بیشترازاوناست 

میخواستن کلاس نشون بدن😂😂احمقا

والا بخدا😂😂.

ما شیرینی هم جلومون بزارن باز هم باید چایمون رو با قند بخوریم.😂

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد شرایطتو درک میکنم منم خالم اومده شهر ما بعد میگه شهر شما اینجوریه اونجوریه زندگی شما خوب نیست تفریح نمیکنین غذای خوب نمیخورین اونیکی خواهرم زندگیش عالیه نمیدونم خواهرشوهرم اینا همش تفریح میرن در صورتی که وقتی عروس شد ما ۵ گرم طلا هدیه دادیم خواهر شوهرش پتو اورد

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

رو اعتماد به نفست کار کن. خودت و داشته هات رو دوست داشته باش و بدون اونا آدمای تازه به دوران رسیده ای هستند که این حرفها رو زدند. من از یه شهرستان خییییلی کوچیکم. خانواده ی داییم تهرانن. اونم نیاوران. همیشه از بچگی همین رفتارها رو نسبت به ما داشتند. الان که سالها گذشته همشون آرزوی زندگی ما رو دارن. من هیچ وقت حرفهاشون برام مهم نبوده و حسابشون نکردم. ولی مامانم مثل الان تو خیلی غصه میخورد. رو ذهن خودت کار کن. نیازی نیست تحویلشون بگیری و دعوت کنی و همکلامشون بشی

همینو بهشون بگوبگو فلانی اینجا خونه شو فروخت رفت تهران خونه خرید

تنها مامانشون خونه دارن کوچیک هم هست خونش میگن مامان تو خونت رو بفروشی میتونی از اینجا یکی مثل اینو بخری😐اینجا زمینش بی ارزش 

طاقت نیاوردم گفتم آره ولی یادتون باشه ساختمانی که خاله 

.... میشینه آسانسور نداره ولی خونه ما که شخصی داره 

خداشاهده خفه خون گرفتند 

اونا چه بی شخصیتین چه طرز صحبته

منم یک خاله دارم تو روستا میشینه بخاطر اینکه شوهرش اینا مال همونجان

وقتی میریم اینقدر صفا میکنیم والا:/

یکم از این حال و هوای شهر ادم دور میشه اینقدر لذت بخشه

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

درود بر شما😂🥺♥️درستشم همینهههه

😂🙏

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙