2777
2789

💔

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینقدر خدا صدا زدم بابت هر چی نشده هر چقدر تلاش کردم و نرسیدم و عقب رفتم انگار خدا برای من نبود

راستش هممون تو زندگی این چیزا رو دیدیم.  اینقدر دیدم کسایی رو که به هیچی اعتقاد نداشتن زندگی بی دغدغه داشتن و به هر چی دوست داشتن رسیدن. منم خیلی ناکامی داشتم حکمت بعضیاشو فهمیدم حکمت بعضیاشم هیچ وقت نفهمیدم. بعضی وقتا هم قصور خودم بوده به پای خدا نوشتم. خیلی وقتا شک کردم منکر خیلی چیزا شدم ولی تهش بازم دیدم وقتی اعتقادمو دارم با همه اون ناکامیا بازم حالم خیلی بهتره آرامشم بیشتره.