2777
2789

تابحال شده مشکل یا بیماری ای با توسل حل بکنید؟

من چند سال پیش سر یه موضوعی خیلی به خدا التماس کردم که اتفاق بدی نیوفته اما افتاد در نهایت

از اونموقع رابطم با خدا خراب شد

در حالی ک قبلش براکوچکترین چیزا دعا میکردم و از خودش میخواستم برامم مهم نبود میشه با نمیشه

اما سر اون موضوع زجهه زدم قسمش دادم نمیدونم چرا اونکارو باهام کرد

این روزا خیلی حس تنهایی و سرگردونی دارم بهش احتیاج دارم اما حس میکنم مث دفعه قبل بی فایدس

کمکم کنید حرفی بزنید دلم اروم‌شه

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

شاید به صلاحت بوده🥲

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)      بی‌خبر رفته‌ای و خبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد:)

الان هنوزم اون مساله مهمه یعنی تو زندگیت خ مهم بود؟ بعضی وقتا خدا میخواد قوی بشیم برای همین دعامون رو براورده نمیکنه

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حال آنکه بر شما ناگوار و مکروه است، لکن چه بسیار شود که چیزی را مکروه شمارید ولی به حقیقت خیر و صلاح شما در آن بوده، و چه بسیار شود چیزی را دوست دارید و در واقع شرّ و فساد شما در آن است، و خدا (به مصالح امور) داناست و شما نادانید.

دقیق تر از آیه ۲۱۶ بقره؟

عزیزم یه اتفاق ظاهرا شاید بد باشه ولی ممکنه رحمت الهی باشه و جلوی یه اتفاق خیلی خیلی بدتر گرفته شده باشه.

در مورد بیماری هم بله توسل کردم و الان خوب شدم.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

از خودش بخواه که رابطه بین تو و خودش رو اصلاح بکنه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

از اقواممون هشت روز تو کما بود با هوشیاری زیر پنج 

دورغ چرا همه دیگه ادماده عزاش بودیم چون حالش اصلا مساعد نبود ولی با ختم دستمه جمعی به زندگی برگشت

چیزی که به صلاح باشه اتفاق میفته حتی اگه از نظر ما ناممکن باشه چیزایم که به صلاح نباشه اتفاق نمیفته

💢 این وصیت‌نامه را بیست‌ بار بخوانید!

🔰 رهبر معظم انقلاب: «یک جوانِ پُرشورِ مؤمنِ از جان‌ گذشته‌ی سبزواری، شهید ناصر باغانی، وصیّت‌نامه دارد. او یک جوانِ در سنین حدود بیست سال است. جا دارد که انسان آن وصیّت‌نامه‌اش را ده بار بخواند، بیست بار بخواند! بنده مکرّر خوانده‌ام.»

📝 گزیده‌ای از وصیت‌نامه شهید ۱۹ ساله، ناصرالدین باغانی:

🔸اینجانب ناصرالدین باغانی بنده‌ی حقیر در درگاه خداوندم. چند جمله‌ای را به رسم وصیت می‌نگارم:

🔸سخنم را درباره‌ی عشق آغاز می‌کنم.

ما را به جرم عشق موأخذه می‌کنند‌. گویا نمی‌دانند که عشق گناه نیست! امّا کدام عشق؟

🔸خداوندا، معبودا، عاشقا، مرا که آفریدی عشق به پستان مادر را به من یاد دادی، امّا بزرگتر شدم و دیگر عشق اولیه مرا ارضاء نمی‌کرد، پس عشق به پدر ومادر را در من به ودیعت نهادی. مدتی گذشت، دیگر عشق را آموخته بودم امّا به چه چیز عشق ورزیدن را نه!

🔸به دنیا عشق ورزیدم به مال و منال دنیا عشق ورزیدم. به مدرسه عشق ورزیدم. به دانشگاه عشق ورزیدم، امّا همه‌ی اینها بعدِ مدت کمی جای خود را به عشق حقیقی و اصیل داد یعنی عشق به تو. (یَومَ لا یَنْفَعُ مال وَلا بَنُون ) فهمیدم که وقتی شرایط عوض شود یَفِرّالْمرءَ مِنْ اَخیهِ و صاحِبَتهِ و بَنیهِ و اُمّهِ وَاَبیهِ، پس به عشق تو دل بستم.

🔸بعد از چندی که با تو معاشقه کردم یکباره به خود آمدم و دیدم که من کوچکتر از آن هستم که عاشق تو شوم و تو بزرگتر از آن هستی که معشوق من قرار گیری.

🔸فهمیدم در این مدت که فکر می‌کردم عاشق تو هستم اشتباه می‌کرده‌ام، این تو بودی که عاشق من بوده‌ای و من را می‌کشانده‌ای!

🔸اگر من عاشق تو بودم باید یکسره به دنبال تو می‌آمدم. ولیکن وقتی توجه می‌کنم می‌بینم که گاهی اوقات در دام شیطان افتاده‌ام ولی باز مستقیم آمده‌ام؛ حال می‌فهمم که این تو بوده‌ای که به دنبال بنده‌ات بوده‌ای، و هرگاه او صید شیطان شده، تو دام شیطان را پاره کرده‌ای و هر شب به انتظار او نشسته‌ای تا بلکه یک شب او را ببینی.

🔸حالا می‌فهمم که تو عاشق صادق بنده‌ات هستی، بنده را چه، که عاشق تو بشود؛ عَنقا شکار کرکس نشود دام باز گیر.

🔸آری تو عاشق من بودی و هر شب مرا بیدار می‌کردی و به انتظار یک صدا از جانب معشوق می‌نشستی. اما من بدبخت ناز می‌کردم و شب خلوت را از دست می‌دادم و می‌خوابیدم! اما تو دست بر نداشتی و آنقدر به این کار ادامه دادی تا بالاخره منِ گریز پای را به چنگ آوردی و من فکر می‌کردم که با پای خود آمده‌ام

🔸وه چه خیال باطلی! این کمند عشق تو بود که به گردن من افتاده بود. مرا که به چنگ آوردی به صحنه‌ی جهادم آوردی، تا به دور از هر گونه هیاهو با من نرد عشق ببازی. من در کار تو حیران بودم و از کرم تو تعجب می‌کردم.

🔸آخر تو بزرگ بودی و من کوچک؛ تو کریم بودی و من ل‍ئیم؛ تو جمیل بودی و من قبیح؛ تو مولا بودی و من شرمنده از این همه احسان تو بودم...

🔻امّا #شهادت چیست؟

🔸آن هنگام که رزمنده‌ای مجاهد، بسوی دشمن حق می‌رود و ملائک به تماشای رزم او می‌نشینند و شیطان ناله بر می‌آورد و پای به فرار می‌گذارد و ناگهان غنچه‌ای می‌شکفد، آن هنگام را جز شهادت چه نام می‌توانیم داد؟

🔸شهادت خلوت عاشق و معشوق است .شهادت تفسیر بردار نیست. ای آنانی که در زندان تن اسیرید، به تفسیر شهادت ننشینید که از درک قصۀ شهادت عاجزید. فقط شهید می‌تواند شهادت را درک کند.

🔸#شهید کسی نیست که ناگهان به خون بغلتد و نام شهید به خود گیرد. شهید در این دنیا قبل از این که به خون بتپد، شهید است. و شما همچنان که شهیدان را در این دنیا نمی‌توانید بشناسید و بفهمید، بعد از وصل‌شان نیز نمی‌توانید درکشان کنید. شهید را شهید درک می‌کند. اگر شهید باشید شهید را می‌شناسید و گرنه آئینۀ زنگار گرفته، چیزی را منکعس نمی‌کند که نمی‌کند.

🔸برخیزید و فکری به حال خود بکنید که شهید به وصال رسیده است و غصه ندارد. شهیدان به حال شما غصه می‌خورند، و از این در عجبند و حیرت می‌کنند که چرا به فکر خود نیستید!

🔸به خود آیید و زندان تن را بشکنید. قفس را بشکنید و تا سر کوی یار پرواز کنید و بدانید که برای پرواز ساخته شده‌اید نه برای ماندن در قفس! این منزل ویران را رها کنید و به ملک سلیمان در آیید...

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

وقتی قلبا به این نتیجه برسید و باور کنید خدا از خود ما بیشتر مارو دوس داره و هیچ کاری به ضررمون نمیکنه حتا اگه ظاهر امر جور دیگه باشه

بهش اعتماد کنید که جز خیر برای بنده اش نمیخاد 

گاهی شما با یه بلا خودتونو نشون میدید و معلوم میشه اون ایمان قلبی رو نداشتید چون به خواست و میل شما پیش نرفته خدا رو گذاشتید کنار

یعنی خدا تا زمانی کارگر خوب ما باشه و طلق خواست ما کار بکنه بندگیشو میکنیم جز اون باشه میندازیمش دور! واقعا این تعریف اشتباهی از خداست! نشون بدید بهش که تسلیم و راضی هستید در مقابلش و هرکار که دوس داره انجام بده با شما و شما فقط با لبخند باز عاشقانه صداش میزنید و میگید شکر! اگه اینجوری میپسندی منم راضی ام! راضی ام به رضایت تو!

خدا نمی‌خواست اون اتفاق بد بیوفته واس شما 

اون اتفاق علل و عواملی داشت مادی و معنوی اگر اون عوامل نبود اون اتفاق نمی‌افتاد. 

دعاهای شما بی تاثیر بوده؟ خیر شاید خدا یه چیز بهتری نصیبت کنه

شاید دیر تر بهت بده

ولی اون دعاها بلاها رو از شما دور کرده و شما خبر نداری 

و در قیامت هم آثار آن دعاها رو شما میبینی که خیلی زیباست 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

سلام من سنگ کلیه داشتم و بالاخره چند ماه پیش مجبور شدم عمل کنم. میخواستم تو اون تاپیک کلیه حرف بزنم ، اما از اونجایی که همیشه یه عده گشت ارشادی هستن که فکر می‌کنن خودشون پیغمبرزاده هستن و هر حرفی رو بد برداشت می‌کنن ، بخاطر همین جراتشو نداشتم اونجا حتی همین چیزا رو بنویسم.

چه برسه بخوام در مورد مشکلات و دردهاش و اینکه کدوم نواحی رو درگیر میکنه توضیح بدم!

فقط تورو خدا مراقب باش! پدر من دراومد و ممکن بود بمیرم! 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی تازه اومدم تو سایت! لطفاً درک کنید که از مرگ برگشتم !☺️ اگه چیزی میگم منظوری ندارم ، پس بد برداشت نکنید. همه رو دوست خودم میدونم چون با کسی دشمن نیستم!☺️

سلام من سنگ کلیه داشتم و بالاخره چند ماه پیش مجبور شدم عمل کنم. میخواستم تو اون تاپیک کلیه حرف بزنم ...

نه خواهش میکنم

لطفا هر چی میدونین بگین

درد مقعد هم داشتین؟

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅