2777
2789

بچه ها کسی بلده بگه چطوری خونده میشه از نماز مغرب تاچه ساعتی وقت هست توروخدا روش درست خوندنشو بلدین بگین

‍ ‍❤️💚 #لیله_الرغائب

💠 اوّلین شب جمعه ماه رجب را «لیلة الرّغائب» گویند. رسول خدا (صلی‌الله‌علیه‌وآله) در روایتى که فضیلت ماه رجب را بیان مى‌کرد فرمود : «از اوّلین شب جمعه ماه رجب غافل نشوید که فرشتگان آن را «لیلة الرّغائب» نامیدند».

آنگاه رسول خدا (صلی‌الله‌علیه‌وآله) اعمالى را براى آن شب به این کیفیّت بیان فرمود : 

✅ روز پنج شنبه اوّل ماه را روزه مى‌گیرى، 

✅ چون شب جمعه فرا رسید، میان نماز مغرب و عشا دوازده رکعت نماز مى گذارى (هر دو رکعت به یک سلام) و در هر رکعت از آن، یک مرتبه سوره «حمد» و سه مرتبه «إنّا انزلناه» و دوازده مرتبه «قل هو الله احد» را مى خوانى. 

✅ پس از اتمام نماز هفتاد مرتبه مى‌گویى: «أللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد النَّبِىِّ الاُْمِّىِّ وَعَلى آلِهِ» 

✅ آنگاه به سجده مى روى و هفتاد بار مى گویى: «سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَالرُّوحِ» 

✅ سپس سر از سجده برمى دارى و هفتاد بار مى گویى: «رَبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَتَجاوَزْ عَمّا تَعْلَمُ، إِنَّکَ أنْتَ العَلِىُّ الاْعْظَمُ» 

✅ بار دیگر نیز به سجده مى روى و هفتاد مرتبه مى گویى: «سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَالرُّوحِ» 

✅ آنگاه حاجت خود را مى طلبى که ان‌شاءالله برآورده خواهد شد.

👌 رسول خدا (صلی‌الله‌علیه‌وآله) در فضیلت این اعمال فرمود : «کسى که چنین نمازى را بخواند ، خداوند همه گناهانش را بیامرزد... و در قیامت درباره هفتصد تن از خاندانش شفاعت مى کند ، و چون شب اوّل قبر فرا رسد ، خداوند پاداش این نماز را به نیکوترین چهره ، با رویى گشاده و درخشان و زبانى فصیح و گویا ، به سوى قبر او مى فرستد. آن چهره نیکو به وى گوید : «اى حبیب من! بر تو بشارت باد! که از هر شدّت و سختى نجات یافتى» از آن چهره نورانى مى پرسد: «تو کیستى؟ من تاکنون چهره اى از تو زیباتر ندیده ام و بویى از بویت خوشتر به مشامم نرسیده؟!»

آن چهره نیکو پاسخ دهد: «اى حبیب من! من پاداش آن نمازى هستم که تو در فلان شهر، فلان ماه و در فلان سال به جا آورده اى؛ من امشب به نزد تو آمدم، تا حقّت را ادا کنم و مونس تنهایى تو باشم و وحشت را از تو مرتفع سازم تا زمانى که همگى در روز رستاخیز برخیزند و در عرصه قیامت بر سرت سایه بیفکنم».

┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواندن دوازده رکعت نماز بین نماز مغرب و عشا که هر دو رکعت با یک تشهد و یک سلام ختم می شود. در هر رکعت از نماز لیلة الرغائب یک مرتبه سوره حمد و سه مرتبه سوره قدر و دوازده مرتبه سوره توحید را می خواند.

2. پس از اتمام رکعت، هفتاد مرتبه خداوند با این جمله ذکر می شود که “اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ النَّبِیِّ الْأُمِّیِّ وَ عَلَى آلِهِ وَ آلِ مُحَمَّدٍ” خدایا بر محمد پیامبر درس نخوانده و خاندانش سلام و دور فرست.

3. سپس سجده می کند و هفتاد مرتبه می گوید “سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَ الرُّوحِ” پاک و منزه است پروردگار ملائکه و روح.

4. سپس سرش را بلند می کند و هفتاد مرتبه می گوید “رَبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَ تَجَاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ إِنَّکَ أَنْتَ الْعَلِیُّ الْأَعْظَمُ” خداوندا، مرا ببخش و بیامرز،  بر من مهر بورز، و از آنچه از من می دانی درگذر، توی خدای برتر و بزرگتری.

5. سپس دوباره سجده می کند و هفتاد مرتبه می فرماید: “سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَ الرُّوحِ” پاک و منزه است پروردگار ملائکه و روح.

6. سپس حاجت خود را از خدا می خواهد.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
‍ ‍❤️💚 #لیله_الرغائب💠 اوّلین شب جمعه ماه رجب را «لیلة الرّغائب» گویند. رسول خدا (صلی‌الله‌علیه‌وآ ...

عزیزم یعنی ۱۲تا نماز دورکعتی ؟؟انا انزلنا کدوم قسمت خونده میشه؟؟

خواندن دوازده رکعت نماز بین نماز مغرب و عشا که هر دو رکعت با یک تشهد و یک سلام ختم می شود. در هر رکع ...

ممنونم عزیزم فقط ببخشید این سوال میکنم  من ۱۳ روز از پری گذشته وبعضی وقتا سرویس میرم خیلی کم خون آبه میبینم اگه برم حمام غسل کنم بعدش سریع نماز بخونم درسته؟؟؟؟

ممنونم عزیزم فقط ببخشید این سوال میکنم من ۱۳ روز از پری گذشته وبعضی وقتا سرویس میرم خیلی کم خون آبه ...

برو عزیزم ان شالله‌ که درسته 

التماس دعا

برای فرج آقا هم حتما دعا کنید..

قبول باشه ❤️

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم