2777
2789
عنوان

منم باز با سوالای مسخرم

112 بازدید | 26 پست

من وسواسیم شوهرم لباس زیرش که منی داشت رو شست انداخت رو بند وقتی خشک شد برداشتم دیدم خوب نشسته و لکه و جرم منی رو شرت مونده همون قسمتی که منی داشت رو انداخته بود رو بند منم بند و باز کردم بردم تو حموم خیسش کردم با یه اسکاژ کهنه از سر تا تهش با اسکاژ کشیدم و بعد زیر شیر آب آب کشیدم الان شک کردم نکنه منی هنوز مونده باشه رو بند خیلی زیر آب گرفتم بعدم بردم بستم و لباس پهن کردم الان میگم نکنه منی نرفته باشه ازش چون سخت پاک میشه کلا حالا چیکارکنم ببخشید که واضح گفتم همچیو اینم بگم که من خود منی و ندیدم رو بند چون بند یه طنابه سفیده به شوهرم گفتم بازش کن به این خاطر نجسه میگفت نه چه فکرا میکنی الانم دیروقته از کجا بپرسم؟

نمیتونم درکت کنم

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

پاکه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شما همونی هستی که سوالات شرعی و جواب میدی آخه به سوال یبار پرسیدم یه کاربر گفت از بانوی بی نشا ...

بله خودم هستم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
چرا🥺

این حجم از وسواس رو نمیتونم درک کنم

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
ینی پاکه من بیخود دارم تقلا میکنم

اره بابا ول کن

بله خودم هستم

الان پاک شده بنظرتون اینجوری شستم که بردم تو حموم خیسش کردم یه اسکاژ و کفی کردم از سر طناب تا تهش یبار کشیدم وکلی آب گرفتم روش بعدم بردم بستم الان میگم نکنه لکه نرفته درصورتی که حتی مطمئن نیستم لکه ای روش بوده باشه و فقط شاید متنجس بود

الان پاک شده بنظرتون اینجوری شستم که بردم تو حموم خیسش کردم یه اسکاژ و کفی کردم از سر طناب تا تهش یب ...

از اول پاک بوده. من بهتون اطمینان میدم چیزی نبوده. اصلا گردن من خیالتون راحت