2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراخت نیستی؟دلیل اینکه ناراحتنیستی چیه 

شوهر‌منم میرسه ولی من همیشه میگم بیشتر برس بهشون. بهش گفتم اگر هر شب از سرکارن بری بهشون سر بزنی من ناراحت نمیشم.

همیشه برنج و روغنشون رو شوهر من میگیره. اخه ما روغن معازه ها رو استفاده نمیکنیم روغن سنتی میگیریم لیتری ۱۷ تومن.

احیل و میوه شب عیدشون رو هم شوهرم‌میگیره.

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
الان ب من راهکار بدید چجوری خودمو اروم کنم

اصلا جلوی شوهرت این موصوع رو مطرح نکن که ناراحتی.

خودت رو با فکرهای درست توجیه کن.

مطمین باش اگر همسرت به پدر مادرش برسه به زندگی شما خیر و برکت میاد

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
2803

ما خیلیییی کم پیش میاد پول یا خوراکی به پدرشوهرم اینا بدیم... مثلا گاهی غذا میپزم یه بشقابشو میدم اونا... اما اونا همیشه هوا ما رو دارن .. اوایل اگه خیلییی کم شوهرم پول میداد بهشون ناراحت میشدم و بروز میدادم اما بعدش دیدم کمک اونا صد برابر بیشتره .. این شد که دیگه فکرم درست شد.. اگه از الان هر چقد نیاز داشته باشن دیگه ناراحت نمیشم تازه بشوهرم قر میزنم باید کمکشون کنیم هر وقت خرید میره میگم به اونام وسیله بده... داداش خودم خیلی به مامانم کمک میکنه و واقعا خدا جاشو چند برابر میکنه واسشون خیلی توی رفاهن خدارو شکر

ادم نباید تنگ نظر باشه

یبار اوایل عروسیمون مادرشوهرم ۵ تومن ازم گرفت رفتم گفتم ۵ تومنمو بده 😂😂😂😂😂😂😂

عین این بچه ها خاک تو سرم 😂😂😂😂😂😂

خدا جووونم بابت همه چی مرسی... بابت سلامتیمون... کوچولوی قشنگم... رزق و روزی حلالمون... بابت همین نفسی که میاد و میره .. بدون درد... بدون رنج... مرسی خدا