2777
2789
عنوان

کادو تولد بگم چی بخرن برام🥺😂🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 49 پست
مرسی قربونت برم🥹💞💫اره ولی همونم نمیدونم چییییی باشه ک بگم بخرن

مثلا من اگه باشم میگم  پوشه...قمقمه...خودکار مشکی

چون الان اینا تو لیست خریدمه😅😁

شماهم فکر کن ببین چی لازمه برات

اگه اهل کتاب خوندنی باهم برین کتابفروشی کتاب بگیر🥺🥺

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
خب بستگی داره خودت چی میخوای؟؟ساعت هوشمندعطر درجه یکلوازم آرایشی

همشونو دارم🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

من میگم هیچی نمیخوام خب😑

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیف

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

تولدت مبارک باشههع،خب بگو پول کادو بدن 😂

مرررسی ک🥹💋

پول خوب نیس چون باز فرداش کارتم خالیه😑💔🤣

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بدت میاد هیچ شیش گونی پول باید ببری نصف لنگ گوشواره کوچولویی ک ب چشم ام نمیاد بخری

خب گوشواره و دستبند دارم😑

یعنییییی ببین زمین تا آسمون فرقشه با ایرپاد عااالیع صدا عالی برا کسی ک دوس پسر داره خوبه 🤣🤧

منی ک سینگل ب گورم چه کنم؟😑🤣

جرررر پس پیشنهادم عالی بود

اصن عاااااااالی🥹😂🦋

ولی مگ مادر قبول میکنه؟؟؟؟؟میگه خوراکی هم شد کادو؟؟؟

مثلا من اگه باشم میگم پوشه...قمقمه...خودکار مشکیچون الان اینا تو لیست خریدمه😅😁شماهم فکر کن ببین چ ...

فلن یه ریمل نیاز دارم اونم سفارش دادم😑😂