2777
2789

همین که من میرم اینستا بهم پی میده چیکار کنم ؟؟سین نزنم زشت نیست ؟ تا کی سین نزنم؟ بعد این خانوم یه حوریه همه ی فامیل ازش بدشون میاد تازه نامزد کرده از اینایی که تقی ب توقی میخوره قهر می‌کنه می‌ره دفعه پیش ۶ ماه قهر کرد رف شوهرش یه ور لا.. زد خودش یه ور‌ بعد دوباره برگشت در این حد بی غیرت !!! بعد این خانوم می‌دونه من ب خاطر شرایط مالی کابینت هام آماده اس با جنگ و دعوا کابینت بندی کرده ۱۰۰ میلیونی حالا اون روز ب من میگه شوهرم این آماده هارو دید گفت من از این اشغال ها نمی‌زنم ب خونم و..... امروزم حرف افتاده بود بهم گفت شوهرت چرا اون روز رفته بودیم بیرون عرق نخورد و.؟؟؟؟ گفتم نمی‌دونم شاید اوکی نبوده گفت آره بابا این گل هم مثل نقل و نبات پخش شده بین جوونا شنیدم کسایی که گل میکشن دیگ نمیتونن عرق بخورن ؟؟؟!!!!!!!! منم ب شوهرم گفتم قضیه از این قراره این خانوم بهم اینطوری گفته پیش شوهرش تفریحی چیزی کشیدی یا چیزی هست که باعث شده اینطوری بگه شوهرمم گفت نبینم دیگ با این صحبت کنی 😐😐😐😐🔪وگرنه زنگ میزنم شوهرش میگم زنت جمع کن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه طرفش نرو خانوم نرمالی نیست (البته غیبتشون نباشه)

می‌خوام قطع ارتباط کنم ولی خب جواب پیاماش ندم یا بهش بگم ک چی ؟؟؟ حالا اصرار میکرد هعییی  ب شوهرت بگ بریم بیرون و.... همسر منم نمی‌رفت حالا من با خواهر شوهرم و همسرش مریم بیرون استوری های من میبینه میگه چطور شوهرت با ما بیرون نمیاد با شوخی میگه هاااا بعد با فلانی بیرون می‌ره !! 

وای خانومه چه اخلاق مزخرفی داره شوهرت راست میگه دیگه باهاش صحبت نکن

همین که من آن میشم بهم پیام میده اینستا هرسری جواب پیام هاشو ندم یا کلا بهش بگم که قضیه از چه قرارع ؟ 

می‌خوام قطع ارتباط کنم ولی خب جواب پیاماش ندم یا بهش بگم ک چی ؟؟؟ حالا اصرار میکرد هعییی ب شوهرت بگ ...

واقعن کاراش زشته 

حیفه بخاطر بقیه مخصوصن اینجور ادما ک معلوم نیست چه کارایی ازشون بر مساد زندگی خودتو و شوهرتو خراب کنی 

میتونی بگی شرمنده من معمولا زیاد گوشی چک نمیکنم یا اینستا نمیام خیلی برونم خاستین برین بگین مهمونی دعوتینو.... سعی کن زیاد طرفشون نری 

جز بدبختی کار دیگم نمیکنن

همین که من آن میشم بهم پیام میده اینستا هرسری جواب پیام هاشو ندم یا کلا بهش بگم که قضیه از چه قرارع ...

بگو شرمنده شوهرم خیلی خوششون نمیاد باهاتون در ارتباط باشم خودتم بگو از این سری از اخلاقات خوشم نمیاد 

از اینورم رابطتتو با شوهرت بهتر کن اطمینان بده دیگه با اون زنه کاری نداری

همین که من آن میشم بهم پیام میده اینستا هرسری جواب پیام هاشو ندم یا کلا بهش بگم که قضیه از چه قرارع ...

چقدررر بدم میاد از این آدمای سیریش منم یه دوستی دارم دقیقا همینه نمیدونم چطور دکش کنم....

بنظرم بهش بگو شوهرم دوست نداره بهم پیام بدی